Prva prodata CorsaSvečano otvoren novi Opel prodajno-servisni centar u Nišu

U skladu sa najvišim Opel standardima juče je u Nišu otvoren novi prodajno-servisni centar Auto One. Predstavnicima mnogih uglednih kompanija, klijentima, kao i velikom broju medija obratili su se Dragan Nenadović, direktor Opela za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju, Albaniju i Bugarsku, Zoran Vasilevski, član Upravnog odbora Automakedonije osnivača Auto One centra i Dr Karoly Wolf, dirktor Opela za jugoistočnu Evropu.

Prodajno-¬servisni centar sadrži luksuzni prostor koji se sastoji od prodajnog salona gde su na površini od 350 m2 izloženi najnoviji modeli iz Opel game, kao i servisa sa četiri servisna mesta specijalizovana za Opel putnički i program dostavnih vozila.

Povezana vest:  Opelova Android aplikacija unapređena novim segmentom

„Opel je krenuo u veliku ofanzivu, kako svojim novim proizvodima, tako i ovakvim centrima, koji će svima koji žive u Nišu i okolini pružiti vrhunske automobile i usluge. Siguran sam de će novi prodajno-servisni centar Auto One biti još jedan dokaz uspešne saradnje Opela i Auto Makedonije.“, istakao je gospodin Dragan Nenadović.

Nakon gospodina Nenadovića gostima se obratio gospodin Zoran Vasilevski koji je između ostalog rekao: „Naša želja je da ljubiteljima i vozačima Opel vozila iz regiona, omogućimo da voze kvalitetna, dobro opremljena i pouzdana vozila, kao i da ih održavaju i servisiraju po najvišim standardima i pristupačnim cenama. Svoje dugogodišnje iskustvo iz oblasti auto industrije zaposleni Auto One primeniće kroz prodaju, održavanje i servisiranje putničkih i komercijalnih Opel vozila.“

Povezana vest:  Svetska premijera potpuno novog Mazda BT-50 pik-apa

Dr Karoly Wolf, je gospodinu Vasilevskom uručio Opel plaketu koja simbolizuje zvaničan početak poslovanja, istakavaši svoje zadovoljstvo otvaranjem novog centra koji će na obostrano zadovoljstvo uticati na razvoj brenda i celokupnog poslovanja.

U toku večeri gospodin Vasilevski je uručio ključeve nove Corse gospodinu Goranu Antiću, prvom kupcu Auto One centra, a gospodin Nenadović i vaučer za prvi bespalatan servis.

Povezana vest:  Opel Zafira Tourer osvojila nagradu “Zlatni volan 2012”

U salonu pored automobila može da se kupi i dodatna oprema kao što su npr. sigurnosni šrafovi ili krovni nosači. Servis pruža vrhunsku uslugu iz oblasti mehanike, elektronike, limarskih i farbarskih radova. Dobra snabdevenost originalnim delovima i dodatnom opremom omogućiće vlasnicima Opel vozila iz celog regiona da usluge servisiranja i održavanja svojih vozila obave u što kraćem roku. Oprema i alati ispunjavaju stroge Opel standarde za obavljanje svih servisnih intervencija. Zakazivanje servisa može da se obavi telefonskim putem ili preko interneta na sajtu autoone.rs