zvezda01Orlandić i Anđelković: Verujemo u prolaz

Fudbaler Crvene zvezde Petar Orlandić izjavio je danas da očekuje da crveno-beli već u prvom meču protiv kazahstanskog Kajrata naprave dobar rezultat i obezbede plasman u narednu fazu kvalifikacija u Ligi Evrope.
-Prvu utakmicu igramo na našem stadionu, i potrudićemo se da odigramo dobro, ostvarimo dobar rezultat, i potom u Kazahstan otputujemo mirne glave – izjavio je Orlandić za sajt kluba.
Njegov saigrač Dušan Anđelković istakao je da veruje u prolaz dalje, iako njegov tim očekuje možda i najteži protivnik iz grupe.
-U kazahstanski fudbal se dosta ulaže u poslednje vreme i klubovi im jako napreduju. U timu Kajrata poznajem trojicu igrača, a dvojica su igrala sa mnom. Imaju i par dobrih stranaca, ali mi smo Crvena zvezda i samim tim smo favorite – izjavio je Anđelković.
Defanzivac Zvezde rekao je da je možda i dobro što se prva utakmica igra u Beogradu.
-Nema mnogo razlike u tome da li prvo igramo kod nas ili u gostima, ali možda je i dobro što ćemo sezonu početi pred našim navijačima – završio je Anđelković.
Prva utakmicu sa kazahstanskim Kajratom, Crvena zvezda će igrati na svom stadionu 2. jula, a revanš je sedam dana kasnije.

Povezana vest:  Maradona: Koristili smo zabranjene supstance 1993.