superliga srbije

Odbrana spremna za nastavak borbe

Romantičari su ostvarili prvu pobedu u šampionatu na meču protiv Voždovca. Napad je bio neumoljiv. Škrbić koji je ušao sa klupe i prošlogodišnji prvi strelac OFK Beograda, Ivica Jovanović, su postigli golove. Odbrana je bila na visini zadatka.
-Bilo je teško u odbrani, ali se polako stabilizujemo. Prvo poluvreme nismo odigrali na svom nivou – istakao je Stefan Čupić, čuvar mreže OFK Beograda, koji je uspeo da odbrani u par navrata prilike koje su se ukazale gostima.
-Drugi deo je bio bolji, bolje smo se kretali, odbrana je zaigrala kako se od nje očekuje i iz dobre odbrane smo i postigli golove. Krv je prostrujala telom na Omladinskom stadionu i ostvarili smo bitnu pobedu. Zadovoljni smo rezultatom, napomenuću da nas krasi i dobra atmosfera, te treba nastaviti u istom ritmu i na Banovom brdu u narednom kolu. Uz pravu igru očekujemo da dođemo i do dobrog rezultata, da krenemo ka vrhu tabele – završio je Čupić.
Filip Matović je uz kapitena Planića komandovao odbranom OFK Beograda: „U prvom delu nas pas igra nije htela, ali smo već u drugom došli do svoje prepoznatljive igre. Pritisli smo protivnika i nastavili da stvaramo šanse. Pobeda je zasluženo došla.“
Romantičari gostuju Čukaričkom.
-Teška utakmica nas očekuje, idemo na noge ekipi koja je izgubila u prošlom kolu. Mi ćemo se u najjačem sastavu suprotstaviti Čukaričkom, uz igru koju pružimo, a koja se od nas očekuje i uz malo sreće, verujemo da možemo da donesemo kapital na Karaburmu – reči su Filipa Matovića.

Povezana vest:  Del Pjero: Mislio sam da će biti drugačije sa Juventusom