IMG 0034 as Smart Object-1

PREMIJERA NOVOG SPOTA FILIPA DIZDARA „LJETNA“ NA MTV KANALU U PONEDELJAK U 20:00

Filip Dizdar predstavlja novu pesmu, vedrijeg ritma i prigodnog naslova „Ljetna“. Ovom numerom je Filip razbio rutinu i okušao se u drugačijem muzičkom pravcu, a šta je to novo Filip pripremio saznajte premijerno na MTV kanalu u ponedeljak u 20:00.
Autor teksta „Ljetne“ pesme je sam Filip, a kao autori muzike snage su udružili Dizdar i Alan Dović koji je zaslužan i za produkciju. Pesmu je masterirao Dragutim Smokrović – Smokva.
„U poslednje vreme slušam i jako mi se sviđa novi talas house pesama koje u sebi imaju akustični prizvuk i gde je gitara najčešće glavni instrument. Alan je imao super riff na gitari i nekako se ostatak pesme posložio oko njega. Za „Ljetnu“ smo uzeli vremena da je završimo i da sve sedne na svoje mesto, radili smo je korak po korak i, iako nema puno instrumenata u njoj, svaki je pomno probran. Što se tiče teksta, cilj mi je bio da napišem pesmu koja se može smatrati ljubavnom, ali ne mora nužno biti o ljubavi prema osobi. Prepuštam slušatelju da interpretira tekst za sebe.“ – rekao je Filip i nastavlja: „Skupio sam nekoliko pesama koje nisu s albuma prvenca „I dalje sanjam“, a do kraja godine planiram da objavim još dve i sve to skupa zaokružim jednim EP-em. Sledeće godine bih izdao novi album. Nedavno smo imali prilike i da nastupamo na Exit festivalu i jako sam zadovoljan smerom u kojem se cela priča razvija i ljudima se sviđa naš repertoar“ – ispričao je o daljnjim planovima Filip koji je trenutno jako angažovan oko benda i svirki.

Povezana vest:  Romantično veče na YOUBOXU - koncert Nevernih Beba večeras u 21h

„Spot za „Ljetnu“ imaće svoju premijeru 10.08. na MTV kanalu i takođe će biti odmak od onog što inače radim u svojoj režiji. Priča neće biti klasična već vizuelna.“ – objasnio je Filip.