VIBE P1m Hero 01

Jače performanse za posao i zabavu sa najnovijim Lenovo VIBE P1 i P1m telefonom

Lenovo je danas plasirao 2 nova i moćna VIBE pametna telefona. Kreirani za najzahtevnije potrošače koji su konstantno u pokretu, Vibe P1 i P1m omogućuju korisnicima da stalno budu produktivni, povezani na internet, i da uvek sve drže pod kontrolom.

Zahvaljujući izuzetnoj izdržljivosti baterije koja daje mir korisnicima, novi VIBE pametni telefoni poseduju ručni taster za čuvanje energije koji istog trena produžava trajanje baterije, kao i funkciju OTG (On-The-Go) punjenja koja puni druge uređaje koji se mogu povezati putem USB-a, poput Bluetooth slušalica i prenosivih zvučnika. Opremljeni procesorima visokih performansi, VIBE P1 i P1m ne samo da neometano koriste aplikacije i igrice, već omogućuju brzu konekciju i jednostavan pristup internet sadržaju putem 4G LTE mreže.

,,Današnji potrošači zahtevaju pametne telefone koji se uklapaju u njihov aktivan stil života. Novi VIBE P1 i P1m kompanije Lenovo su u potpunosti opremljeni za uspešnu povezanost. Njihov značajan kapacitet baterije i pametne opcije za čuvanje baterije dozvoljavaju korisnicima da postignu mnogo bez prevelikog napora“, izjavio je Džeri Šijao (Jerry Hsiao), potpredsednik jedinice za mobilne telefone u kompaniji Lenovo.

Povezana vest:  Huawei slavi prodaju 10 miliona HUAWEI P20 Pro i HUAWEI P20 telefona širom sveta

Snaga koja traje

VIBE P1 je opremljen brojnim aplikacijama koje ga čine moćnim saputnikom svih korisnika, savršenim za istovremeno obavljanje više zadataka i opremljenim alatima za bezbednost telefona.

VIBE P1 je opremljen odličnom baterijom od 5000mAh, jednom od baterija sa najvećim kapacitetom u svojoj klasi. Korisnici sada mogu biti sigurni da će im telefon trajati ceo dan uz mogućnost da puni druge telefone u bilo kom trenutku. Pored tastera koji čuva energiju, i koji momentalno produžava trajanje baterije i funkciji OTG punjenja (OTG), VIBE P1 se izdvaja funkcijom brzog punjenja od 24W koja može ubrzano da napuni bateriju telefona.

S obzirom da omogućuje glatke i brze performanse, VIBE P1 je opremljen 1.5GHz Qualcomm® Snapdragon™ 615 64-bitnim octa-core procesorom koji korisnicima omogućuje da koriste brojne aplikacije, surfuju internetom i gledaju video snimke, i to sve istovremeno. Da bi se obezbedio brz doživljaj bez prekida, WI-fi Boost opcija na ovom telefonu omogućuje 5G WiFi podršku radi poboljšane Wi-Fi brzine i dometa. VIBE P1 se može povezati sa brojnim pametnim uređajima, od slušalica do kamera i televizora, koristeći bežičnu NFC (Near-Field Communication) tehnologiju. Takođe, ugrađeni čitač otisaka prstiju na „home“ tasteru prikazuje crni ekran za otključavanje i donosi još veću ugodnost i bezbednost kako bi bezbednost uređaja i korisnika bila još veća nego ikada do sad.

Povezana vest:  Honor Magic Earbuds - Svesni svog okruženja

VIBE P1 takođe nudi neočekivani doživljaj zabave zahvaljujući odličnom kvalitetu zvuka. Smart PA tehnologija podiže kvalitet reprodukcije zvuka. Takođe poseduje zatvorenu zvučnu komoru za poboljšanu rezonantnost i bolji bas za svakodnevne multimedijalne potrebe. Telefon poseduje zadnju kameru od 13MP sa PDAF tehnologijom brzog fokusa i prednju kameru od 5 MP sa brojnim režimima snimanja i opcijama za ulepšavanje.

Dizajniran uz vrhunsku kombinaciju metala i stakla, koja je naglašena aluminijumskim okvirom (od samo 4mm sa obe strane), i delikatno zakrivljenim metalnim poklopcem sa zadnje strane za bolju ergonomiju, VIBE P1 predstavlja pravo remek delo. Ekran je napravljen od Gorilla 3 stakla, tanje i lakše verzije Corning zaštitnog stakla otpornog na ogrebotine i pucanje.

Povezana vest:  Lollipop operativni sistem prvo na LG G3 telefonu

VIBE P1m je opremljen dugotrajnom baterijom od 4000mAh sa funkcijom brzog punjenja koja omogućuje korisnicima da se brzo ,,dopune“ kada su u žurbi.

Lenovo je osmislio VIBE P1 tako da bude praktičan za svakodnevan život i učinio ga je vodootpornim zahvaljujući tehnologiji nano-sloja. Ove karakteristike, zajedno sa moćnim MediaTek 64-bitnim quad-core procesorom i čistim HD ekranom od 5 inča, čine VIBE P1 telefon odličnom investicijom.

VIBE P1 će biti dostupan u platinastoj, grafitno sivoj ili zlatnoj boji (ova verzija je dostupna samo u Kini), a VIBE P1m će biti dostupan u oniks crnoj i biserno beloj boji.

Cene i dostupnost

VIBE P1 će biti dostupan početkom oktobra, a VIBE P1m od sredine septembra u državama gde se prodaju Lenovo pametni telefoni. Cene će se kretati od 279 američkih dolara (SAD) za VIBE P1 i 159 američkih dolara (SAD) za VIBE P1m. Cene mogu varirati u zavisnosti od države.