LOVE - Still 4

Najkontroverzniji i najeksplicitniji film Ljubav 3D stiže u bioskope širom Srbije

Zašto kažemo “Ljubav“ a mislimo na seks? Zato što ni najugledniji filmski kritičari ne mogu da se slože u oceni da li je u pitanju vrhunska erotika, isprepletena teškom emotivnom pričom ili eksplicitna pornografija, kojoj je 3D tehnologija pomogla da osvane u punom sjaju?
Na ovogodišnjem filmskom festivalu u Kanu čekao se samo jedan film, oko kojeg se digla neviđena medijska pompa. Desetine gledalaca sa plaćenim ulaznicama bile su odbijene, a ispred pozorišta Gran Pale došlo je do rasprava i sukoba nezapamćenih za Kan.
Kontroverzni argentinski reditelj Gaspar Noe, poznat po šokantnom filmu “Nepovratno“ (2002) i “Ulazak u prazninu“ (2009), naglasio je da je oduvek sanjao da snimi film koji će u potpunosti reprodukovati strast mladog, zaljubljenog para sa svim fizičkim i emotivnim ekcesima koje ona nosi.
Po njegovom mišljenju ovo je topla ljubavna priča lišena tabua (“Svi volimo da vodimo ljubav, zar ne?“), dok se kritičari zgražavaju scenama seksa sa transvestitima, svingerima, tzv. trojkama i grupnjacima.
Radnja filma koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim počinje u jutro 1. januara. Marfi (Karl Glusman) se budi pored svoje mlade supruge i njihovog dvogodišnjeg deteta. Preslušava poruke na telefonskoj sekretarici i uznemirava ga glas majke od Elektre (Aomi Mujok), koja ga pita da li se skoro čuo sa njenom kćerkom, Marfijevom bivšom devojkom. Elektri se gubi svaki trag i majka se boji za njen život, s obzirom na Elektrine suicidalne tendencije. Ostavši sam tog dugog, kišnog dana, Marfi će se podsećati svoje najveće ljubavi u životu, s kojom je proveo dve godine pune strasti, droge, divljeg seksa i grešaka…
Film počinje svoj bioskopski život u četvrtak 19. novembra 2015. u dvoranama širom Srbije. Publika će moći da pogleda na redovnom repertoaru svih bioskopa upravo „Ljubav 3D“ koji scenama seksa prikazanim u filmu nadmašuje sve što je ikada snimljeno u istoriji kinematografije. Preporučujemo da se ovaj film gleda iz ljubavnih sedišta koji postoje samo u bioskopima Cineplexx.

Povezana vest:  Film “Zaraza” (Contagion) u naše bioskope dolazi 27. oktobra!