Alan Pardew

Pardju: Lukaku je novi Drogba

Menadžer Kristal Palasa Alan Pardju rekao je da je napadač Evertona Romeu Lukaku odličan fudbaler, i naglasio da ima šansu da postane vrhunski golgeter poput Didijera Drogbe.
Lukaku je postigao pet golova u zadnjih šest utakmica i već je stigao do brojke od 13 golova u svim takmičenjima, a priliku da nastavi golgetersku seriju imaće u ponedeljak, kada će njegov tim ugostiti upravo Kristal Palas.
-On je klasičan napadač i sjajan fudbaler. Čini mi se da bi Lukaku mogao da postane vrhunski strelac poput Didijera Drogbe. On je levonog i mislim da je to za napadače velika prednost, jer je većina odbrambenih fudbalera navikla da brani igrače koji se bolje služe desnom nogom – rekao je Pardju sa Bi Bi Si Sport.
Lukaku je tokom karijere nastupao za Anderleht, Čelsi i Vest Bromič, a u Everton je stigao na pozajmicu, 2013. godine, da bi nakon sezone u klubu potpisao petogodišnji ugovor vredan 28 miliona funti.
Everton trenutno zauzima 11 mesto na tabeli sa 21 bodom, a utakmicu sa Kristal Palasom odigraće u ponedeljak od 17.00 sati.

Povezana vest:  Valensijen naneo prvi poraz lideru