Favoriti

Serija „Favoriti“ od 4. januara na kanalu Viasat Explore

Na kanalu Viasat Explore pratite seriju „Favoriti“. Ovaj tim se ponovo uputio na planinu u pokušaju da skupe bogatstvo u dragocenom kamenju i kristalima.
Svakog leta u planinama Roki u Koloradu, grupa individualaca koja sebe naziva Favoriti popne se na visinu od oko 4 hiljade metara gde je vazduh veoma redak. Ove godine, proširio se glas da se blago može naći u vidu dragog kamenja i kristala pa su Favoriti posebno na oprezu zbog potencijalnih padobranaca među kopačima, dok pokušavaju da izvuku najviše iz kratke sezone kopanja. Dok se Brajan Bise trudi da mu porodica i mesto za kopanje ostanu bezbedni, Amanda Adkins će hrabro kopati na opasnom klizištu. Porodica Doris traži brzi dobitak kako bi mogli da nastave da kopaju dok Stiv Brancato još uvek traži inspiraciju. Dvejn Hol možda ima najvredniji ulov akvamarina na planini dok Rič Fredet misli da je našao „fond za penziju“. Svaki od Favorita ima svoju priču koja ih je dovela na planinu, ali svi imaju isti san; da nađu životnu premiju.
Svakog ponedeljka od 4. januara – 14. marta u 21:50h

Povezana vest:  SBB: Novi EON Video klub transformiše iskustvo gledanja sadržaja i donosi nove premijere! Bindžujte seriju “Vreme smrti” već od sutra