Gigs: Povući ću se pre Aleksa Fergusona

Fudbaler Mančester junajteda Rajan Gigs je danas rekao da očekuje da će se povući pre trenera te ekipe Aleksa Fergusona i ponovio da neće igrati za neki drugi klub. Gigs je odigrao 821 utakmicu za trofejni klub i rekorder je Mančester junajteda po broju nastupa. On je za ekipu sa Old Traford debitovao 1991. godine.

Povezana vest:  As: Čelsi traži za Kurtou 100 miliona evra

Ferguson je prošle nedelje nagovestio da će 36 – godišnjem fudbaleru biti ponuđen novi ugovor i očekuje se da će Gigs ostati u Junajtedu do 2011. godine.

-Videćemo kako ću se osećati na kraju sezone. Moram da odlučim da li još uživam u fudbalu i da li ću i sledeće godine biti motivisan da svakodnevno dolazim na treninge. Kada završim u Junajtedu to je kraj. Neću igrati za drugi klub – rekao je Gigs.

Povezana vest:  Evra: Nema izgovora za loše rezultate Juventusa

Gigs je rekao i da ne očekuje da će se Ferguson povući pre njega.

-Mislim da ću ja otići prvi. Ferguson je jedan od najboljih trenera i ostaće u Junajtedu duže od mene. Mogu da ga zamislim na klupi još pet godina jer vidim da ima veliku želju da nastavi sa poslom – rekao je Gigs.

Povezana vest:  Vojvodina gazi u Zlatnoj ligi

Gigs je sa Mančester junajtedom osvojio je 11 šampionskih titula, sedam trofeja Komjuniti šild, četiri Liga kupa i tri FA Kupa. Dva puta je osvajao Ligu šampiona, a po jednom je trijumfovao u Superkupu Evrope, Interkontinentalnom kupu i na svetskom klupskom prvenstvu. Za reprezentaciju Velsa nastupio je 64 puta i postigao 12 golova.