Kako bi dodatno povećao uzbuđenje finala UEFA Lige šampiona između Reala i Atletika, jedan od vodećih sponzora ovog takmičenja,  Heineken®, organizovao je spektakularno gledanje utakmice na ostrvu zabave, Ibici. Više stotina fudbalskih fanova iz cele Evrope, u prisustvu dvojice bivših igrača klubova finalista – portugalca Maniša, bivšeg asa Atletika, i Ivana Elgere, nekadašnje zvezde Reala, uživalo je u ovom neobičnom načinu praćenja finala.

Povezana vest:  Festival E-Tvrđava od 31. avgusta u Nišu

Po završetku meča najviše razloga za slavlje imao je Elgera, a žurka je nastavljena u klubu Paša, jednom od najpoznatijih klubova na Ibici, gde je do duboko u noć goste zabavljao čuveni DJ Solomon. Jedna od brojnih atrakcija bilo je i slikanje sa trofejom koji se dodeljuje pobedniku UEFA Lige šampiona.

-Želeli smo da našim potrošačima pružimo mogućnost da najveći fudbalski spektakl sezone gledaju na mestu koje je sinonim za dobar provod. Već nekoliko godina zaredom Heineken® pokazuje da postoje različiti načini uživanja u fudbalskim utakmicama i zbog toga smo uzbuđenje finala UEFA Lige šampiona spojili sa čarima Ibice – rekla je Sofija Eftimovski Božović, senior brend menadžer i dodala: „Verujem da su i fanovi iz Srbije uživali u ovoj jedinstvenoj kombinaciji i da će im gledanje finala na velikom ekranu i provod u jednom od najboljih klubova na Ibici još dugo ostati u sećanju.

Povezana vest:  Rudy Ricciotti posetio Beograd u organizaciji kompanije Lafarž Srbija