Promocija nove Opel Astre – zvezda je stigla u Srbiju

Pavle_KomnenovicKompanija “Komnenović Auto” u ponedeljak je u Kristalnoj dvorani Hotela „Hyatt“ premijerno prikazala sasvim novu Opel Astru. Izvrsno nemačko inženjerstvo, fluidni skulpturalni dizajn i pristupačne inovativne tehnologije objedinjene su u sasvim novoj Opel Astri. Prepuna tehnoloških inovacija sasvim nova Opel Astra unosi novu energiju u kompaktnu klasu. Zgodna, atletskog tela i istinski zabavnog karaktera, lepa koliko i bezbedna, sportska koliko i praktična, zaista je najnovija zvezda na nebu automobilske industrije!

Sa svojim sportskim, lepim izgledom, udobnošću pri vožnji, inovativnim tehnologijama i celim nizom pogonskog sistema koji donose ekonomičnost u potrošnji goriva nova Opel Astra, pravi je „bum“ u evropskom segmentu kompaktnih vozila što dokazuje i činjenica da je u poslednje dve nedelje od kako je počela prodaja poručeno više od 45.000 Novih Astri. 

Povezana vest:  Finalni dani takmičenja za najbolju ljubavnu poruku u UŠĆE Shopping Centru!

Andrej_Kulundzic_sa_suprugom-Nova Astra postavlja nove standarde za kompaktnu klasu svojim uzbudljivim dizajnom, dinamičkim voznim karakteristikama i izvanrednom praktičnošću. Ona pokazuje da Opel proizvodi automobile koji pobuđuju emocije, a istovremeno su ilustracija nemačke inženjerske izvrsnosti – izjavio je Pavle Komnenović, vlasnik kompanije „Komnenović Auto“ i jedan od naših najtrofejnijih vozača svih vremena – višestruki prvak bivše Jugoslavije.

Povezana vest:  Naomi svedok u procesu protiv bivšeg lidera Liberije

Nova Opel Astra donosi u kompaktnu klasu vlastitu interpretaciju nagrađivane dizajnerske filozofije koja spaja „umetničku skulpturalnost sa nemačkom preciznošću“, kakva je prvi put viđena kod Insignije. Nova generacija Astre donosi u segment kompaktnih automobila mnoge novitete što se tiče komfora i sigurnosti kao što je to bio slučaj i sa Insignijom. Radi se o izuzetnoj tehnologiji poput sasvim nove mehatronički koncipirane šasije, najnaprednijeg sistema svetala, kamere za prepoznavanje saobraćajnih znakova i sedišta sa najboljim ergonomskim svojstvima. 

Povezana vest:  Noviteti u Eucerin liniji za negu atopijski suve kože

Aleksandra_JeftanovicMeđu brojnim zvanicama bili su ljudi iz različitih sfera javnog života Srbije , a među njima: voditeljka Suzana Mančić, glumac Branko Cvejić, glumica Milica Milša i političar Žarko Jokanović, voditeljke Aleksandra Jeftanović i Ana Pendić, novinarka Nataša Davidov, tenor Goran Dime, voditelj Boban Spasojević, naš proslavljeni trkač Andrej Kolundžić sa suprugom, manekeni Ivana Stanimirović i Saša Denčić i mnogi drugi.