Sinoć je na centralnom gradskom trgu Apatinska pivara priredila Kraljevčanima spektakl za pamćenje! Promocija Jelen Nefiltriranog piva dostigla je vrhunac i prerasla u veliko druženje, pevanje i takmičenje u neobičnim i do sada neviđenim igrama. Ali da se vratimo nekoliko dana unazad…

U četvrtak i petak drvena konstrukcija na Trgu srpskih ratnika postajala je sve veća i veća. Dok je neobična postavka izazivala znatiželju kod slučajnih prolaznika, grupe „trojanskih ratnika“ krenule su u akciju i počele da pozivaju građane na događaj u subotu. Postajalo je jasno da će se desiti nešto do sada neviđeno, i tako je i bilo – u subotu 23. jula, u ranim jutarnjim časovima, otkriven je džinovski drveni jelen u svom punom sjaju, visok čak 8, a širok 4 metra!

Povezana vest:  Izvučeni dobitnici prve nagradne igre Grand kafe

Međutim, Jelen još nije bio otvoren… tada su Kraljevčani bili na potezu! Nešto posle 20h pred njih su stavljeni neobični „izazovi“ na koje je trebalo da odgovore i zadaci koje je trabalo da reše:

  1. Vikinško limbo#netaknuto – test snalaženja sa preprekama, gde je svaki učesnik sa jelenskim rogovima na glavi prolazio ispod visećih limenki da ih ne dotakne,
  2. Čalabrčak#neobuzdano ekipni zadatak i izazov u konzumaciji specijalne i za ovu priliku ekskluzivno osmišljene mesne delicije,
  3. Helijumske karaoke#nesvakidašnjepodrazumevale su da svaki učesnik udahne helijum i otpeva deo odabrane pesme,
  4. Zlatni kopanak#neponovljivo – trebalo je nesvakidašnjom, predimenzioniranom kombinacijom kopačke i opanka šutnuti malenu loptu i pogoditi neobično mali gol.
Povezana vest:  Kopaonik ovog leta obara sve rekorde u posećenosti

Uspešno savladani izazovi „otključali“ su Jelena Trojanaca nešto posle 21h i doneli najveće iznenađenje večeri – Jelen Nefiltrirano pivo, na način koji je osigurao da ova promocija ostane zapamćena po svojoj nesvakidašnjosti i kreativnosti.

Kraljevo je imalo premijeru, a ovaj neobični „karavan“ odlazi na svoju sledeću lokaciju, gde će takođe biti pripremljen atraktivan prateći program i nova iznenađenja, o čemu će biti više reči uskoro!

Povezana vest:  Brend Beko - siguran u kvalitet svojih proizvoda!

Jelen Nefiltrirano je naš Jelen koji nije prošao proces filtriranja, te se prirodni sastojci duže zadržavaju, dajući mu vidljivu mutnoću i puniji ukus, a kraći rok trajanja obezbeđuje mu veću svežinu. Jelen Nefiltrirano je pasterizovano lager pivo sa 5,2% alkohola i 12% pivskog ekstrakta.