riddle_tales_book_one-uros_petrovic_vUroš Petrović je jedan od najomiljenijih pisaca dece ali i odraslih. Svi vole da se nađu u njegovom društvu, odgovaraju na zagonetke i osvoje nagrade. Način na koji Uroš komunicira sa čitaocima je jedinstven i to mu je donelo veliko uvažavanje i autoritet u dečjem svetu. I ne samo u dečjem…

Njegove knjige podstiču na razmišljanje, čine da sopstveno znanje sagledamo na nov način, uče nas da razmišljamo. Prva knjiga hit serijala priča za rešavanje „Zagonetne priče“, koji je samo u Srbiji prodat u preko 100.000 primeraka, prevedena je na engleski jezik.

Povezana vest:  Otkrivanje spomen-ploče Dušku Radoviću 16. decembra

„Riddle Tales“ idealna je za sve uzraste za nastavu na engleskom jeziku, pri kojoj polaznici bivaju stimulisani da unaprede verbalne načine da dođu do rešenja za misterije i zagonetke! Uz ovu knjigu čak i učenje engleskog unutar porodice postaje nezaboravna zabava!

Pored toga što rešavanje „Zagonetnih priča“ podstiče kreativno razmišljanje i razvoj logičke inteligencije, ono će ovoga puta doprineti i zanimljivijem, intenzivnijem i uspešnijem savladavanju engleskog jezika.

Povezana vest:  Zvezde klasične muzike dolaze na 53. BEMUS od. 1 do 13. novembra 2021. godine

„Riddle Tales“ možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs od ponedeljka, 15. avgusta.