pinkPink kreće sa emisijom o vojsci

 

Televizija Pink najavila je da će od 3. jula svake subote emitovati novu polučasovnu emisiju „Štit“ koja je posvećena Vojsci Srbije i vojnim temama.

Pink je saopštio da će „Štit“ imati informativni segment koji će činiti nedeljni pregled dešavanja u Vojsci Srbije i predstavljanje njene i tehnike, naoružanja i opreme drugih armija sveta.

Povezana vest:  Nova turska serija ZABRANJENA LJUBAV, od ponedeljka 19.11. svakog dana od 20 časova na TV PINK

Dokumentarni segment „Štita“, koji će ići na Pinku svake subote od 10.00, predstavljaće pojedine vidove, rodove, službe, jedinice, sredstva, naoružanje i opremu iz bliže i dalje prošlosti.

-Igrani segment biće verovatno i najatraktivniji deo emisije. Rešavanje životnih situacija poput talačkih kriza, upada u razne objekte, spasavanje i traganje, prepadna, diverzantska, dejstva specijalnih timova, ali i teme poput, tenkovskog voda, čete, mehanizovanog bataljona u napadu i odbrani – najavio je Pink.

Povezana vest:  HBO odobrio još dve sezone "Igre prestola"

Kako se navodi, emisija će imati i interaktivni segment u kome će gledaoci sms porukama birati kandidate za učešće u redovnim i trenažnim aktivnostima Vojske Srbije, kao što su preživljavanje u prirodi, vožnja tenkom, transporterom i helikopterom.