novogodisnji-svetlosni-spektaklSvetlost hiljada novogodišnjih sijalica na beogradskoj „Kući Deda Mraza“ već više od decenije upotpunjuje sezonu novogodišnjih i božićnih praznika u našem gradu. Kuća u Gostivarskoj  tokom praznične sezone predstavlja ponos opštine Voždovac, a kreator dekorativnog svetlosnog spektakla, je upravo Voždovčanin – Vuk Tomić. Ove godine, svečano paljenje sijalica zakazano je za ponedeljak 26. decembar u 19h na dobro poznatoj adresi u Gostivarskoj 32.  

Povezana vest:  Radno vreme pijaca u dane novogodišnjih i božićnih praznika (1, 2, 3. i 7. januara)

I ove godine, uz podršku gradske opštine Voždovac, Vukova kuća iz bajke postaće bajkovita pozornica i najlepša zimska igraonica na otvorenom, sa  zabavnim programom koji je Vuk pripremio za najmlađe i one koji se mladima osećaju! Očekje nas šarenolika zabava, uz pesmu, ples, vatromet i još mnoga iznenađenja.

Pridružite nam se i budite među prvima koji će videti novu dekorativnu instalaciju i time poželeti dobrodošlicu praznicima na Voždovcu. Dobro se utoplite i prepustite se čaroliji svetlosti, plesnih i muzičkih performansa, uz neizostavne tople napitke, slatkiše i vatromet!

Povezana vest:  Zašto je važno da deca jedu hleb?

Podrška opštine Voždovac realizaciji Svečanog paljenja sijalica prvi je značajniji podstrek koji je Vuk dobio od kako je osvojio nagradu za Najlepše ukrašenu kuću u Beogradu 2005. godine, kada je i poželeo da jednog dana ostvari svoj san i ukrasi celu Gostivarsku ulicu, opštinu Voždovac, grad Beograd i druge svetske metropole.

Za više informacija pratite Facebook stranicu „Najlepše ukrašena kuća u Beogradu“.

Povezana vest:  Communis najkreativnija agencija godine