Sredstva obezbeđena nakon ostvarivanja globalnog cilja Win for Youth – W4Y humanitarne inicijative, kompanija Adecco će ove godine donirati Fondaciji Novak Đoković. Globalni cilj W4Y inicijative je da zaposleni kompanije Adecco sa svojim partnerima i klijentima „pređu“ 3,500,000 km u triatlonu, a Adecco Srbija je u sklopu ovog projekta organizovala dva sportska događaja u Beogradu.

Povezana vest:  Predavanje o energetskoj psihologiji dr Lea Imširagić

Kompanija Adecco svake godine bira po jedan sport i zadaje cilj u vidu pređenih kilometara koji treba ispuniti na globalnom nivou. Ukoliko zaposleni sa svojim klijentima i partnerima ostvare zadati cilj, sakupljeni kilometri se konvertuju u novac koji se uplaćuje odabranim fondacijama širom sveta. Ove godine odabrana fondacija je upravo Fondacija Novaka Đokovića, dok će se prikupljeni  novac iskoristiti za pomoć deci u socijalno ugroženim sredinama u Srbiji.

Povezana vest:  Telenorov kalendar i„DAJ SVE OD SEBE“ nspirisan sponzorstvom Olimpijskog tima Srbije dostupan u elektronskoj i mobilnoj verziji

Svoj doprinos ostvarenju globalnog cilja, kompanija Adecco Srbija je dala organizujući dva događaja na kojima su „prikupljani kilometri“ za ukupan potreban zbir. Prvi događaj na kome su zaposleni i partneri kompanije učestvovali bio je Beogradski maraton, dok je drugi događaj ukupnom broju potrebnom za ostvarenje cilja dodao 864 kilometra pređenih biciklom.

Povezana vest:  Deca iz vrtića Biser sa kuvarom Nenadom Veljkovićem pripremala zdravu užinu

Win4Youth je humanitarna inicijativa koja motiviše i inspiriše zaposlene kompanije Adecco, partnere i kljente širom sveta da se bave sportom i na taj način učestvuju u humanitarnoj akciji doniranja sredstava onima kojima je to najpotrebnije.