U suprotnosti s konceptom „doma“ bivših kolekcija, Parfois sada poziva da izađemo izvan našeg područja udobnosti i suočimo se s promenama koje su uvek iza ugla.

Parfois kolekcija za sezonu proleće-leto 2017., koje možete pronaći u Parfois radnjama u Beogradu, Novom Sadu i Kragujevcu i u Sportina radnjama širom Srbije se temelji na pretpostavci da sve može nastati iz ničega i da uvek postoje ogromne mogućnosti. Ovoj kolekciji inspiracija je priroda, s minimalističkim i romantičnim stilovima koji nastaju jedan uz drugoga.

Nova Parfois kampanja predstavljena je s italijanskim modelom, Chiara Celsie, koja je uhvaćena kroz objektiv argentinskog fotografa Rodrigo Carmuega, a prikazana je uz prazni bazen koji predstavlja „nigde“, uz plažu na severu Portugala. Podlogu ove kampanje osigurala je paradoksalna okolina, koja možda postoji samo u našoj mašti, vodi nas u svet snova, u prostor koji sadrži simboliku realnosti.

Povezana vest:  Bah zatražio sastanak s Meklarenom

Zato 1.005 m3 Espinho lokalnog bazena, izgrađenog 1942. godine, daje život kampanji modne marke, jer je osigurao odličnu podlogu za nove kolekcije. Kolekcija uzima nadahnuće pre svega iz 50-ih, 60-ih i 70-ih godina, s naglaskom na snažne boje, neon, te jeans i vichy tkanine, koje se temelje na prirodnim motivima divljih, botaničkih uticaja kao što su tigrovi, cveće i ptice.

Povezana vest:  Djoković i Troicki ispali u drugom kolu dubla u Monte Karlu

Blokovi boja, zemljani tonovi i živahne boje, predstavljaju paletu koja nas vodi natrag u tople letnje dane. Ova kolekcija se ističe zbog svoje raznolike upotrebe materijala i teksasa, metalnih detalja, vezova inspirisanih životinjama, čipkama i strojevima, te za razliku od letnjih koristi prirodne materijale kao što su slama i rafija. Uz to, Parfois je za novu sezonu doveo posebnu kolekciju srebrnog nakita.

Povezana vest:  KUGLANJE, I Zavrko obezbedio najmanje bronzu na Svetskom kupu

Parfois predstavlja kolekciju stvorenu s pustolovnim, slobodnim ženskim mislima, za žene koje žive svaki trenutak, uživaju svaki trenutak, a promene doživljavaju kao stare prijatelje, uvek su spremne na neočekivano. Stvarna deklaracija nezavisnosti, koja je zavisna o svakome od nas.

Zato što se čarolija može dogoditi bilo gde, s bilo kime, bilo kada i zato što nevažno može postati izvanredno.