van_gogh_cinemaBeogradski klub Sinema pomaže Sigurnu kuću

 

Klub Sinema (Cinema) smešten u prostoru Beogradske tvrđave uručio je danas Sigurnoj ženskoj kući humanitarnu pomoć u hrani, higijenskim sredstvima i ostalim potrepštinama vrednu 2.000 evra.

Vlasnik Sineme Andrej Kesić rekao je večeras na konferenciji za novinare da je njegov klub pomoć izdvojio od dela svoje zarade stečene kada su u junu u njemu nastupili srpski muzičari Van Gog i Kiki Lesendrić i hrvatska pop pevačica Severina Vučković.

Povezana vest:  Upoznajte novu generaciju dezodoransa nadahnutih snagom prirode uz NIVEA Magnesium Dry roll on

Kesić je najavio da će Sinema nastaviti da pomaže Sigurnu kuću izdvajanjem dela profita koji bude ostvaren predstojećim nastupima u klubu Dejana Cukića 24. jula, i potom u još neodređenim terminima hrvatskih pop pevača Nine Badrić i Tonija Cetinskog.

Vlasnik Sineme je rekao da se nada da će njegov gest biti odličan povod da ostali beogradski ugostitelji razmisle o organizovanju manifestacije koja će „bar jednom godišnje animirati goste da pomognu ljudima kojima je to potrebno“.

Povezana vest:  Željko Rebrača i Mozzart uz naše medicinare: „Ovu utakmicu vi dobijate!“

Predstavnica Sigurne kuće Vesna Stanojević istakla je da njihovu zaštitu dnevno u Beogradu koristi 55 žena sa decom, i da je pomoć Sineme „velika stvar jer su (žene) svesne da nisu zaboravljene“.

-Ljudi su me pozvali za jednu čistu, predivnu i potrebnu akciju. Moj bend ‘Spori ritam’ i ja smo pre desetak godina svirali ovde svake subote kad je ovo mesto bilo otvoreno. Biće i sada veselo – rekao je Cukić.

Povezana vest:  Jesenji Aqua Viva festval zdravlja u Domu omladine Beograda