marfin_bankaMarfin Travel kartica sa popustima u svim pravcima

 

Marfin banka u saradnji sa odabranim turističkim agencijama uvodi nov, izuzetno atraktivan bankarski proizvod koji nudi sjajan niz pogodnosti.

 

Nova Marfin Travel Visa kreditna kartica pruža posebne popuste i dodatne pogodnosti u vezi sa aranžmanima u sledećim turističkim agencijama: Jolly Travel, Top Tours, Glob Metropoliten Tours, Matico Travel, CMC Group turistička agencija, Robinson i Unis Tours. Koristeći Marfin Travel karticu, u ovim turističkim agencijama može se plaćati odloženo do 3 meseca uz izuzetno povoljnu kamatnu stopu od svega 1,75% na mesečnom nivou (EKS 23,5% godišnje, bez indeksiranja u stranoj valuti) i u isto vreme uživati u popustima na turističke aranžmane.

Povezana vest:  Autopromet i Rio Gambling Palace nagrađuju novom Opel Corsom

 

Prava inovacija vezano za podnošenje zahteva za izdavanje kartice je što se, pored mreže filijala Marfin banke, zahtev za izdavanje Marfin Travel kartice može podneti i direktno u nekoj od navedenih turističkih agencija a kreditni limit se odobrava u roku od 3 sata. Marfin Travel kartica vam omogućava da prvi turistički aranžman platite odmah koristeći odobreni kreditni limit po kartici a da otpočnete sa otplatom tek nakon perioda koji može biti do čak 3 meseca. Nakon toga karticu možete dalje nastaviti da koristite u zemlji i inostranstvu uz revolving otplatu u iznosu od 5% od iskorišćenog limita.

Povezana vest:  Mikser Teen Kids Market - specijalno novogodišnje izdanje

 

Marfin Travel kartica je sertifikovana po najnovijim bezbedonosnim standardima (EMV sertifikacija) a dodatno obezbeđuje sigurnost plaćanja preko dostave SMS obaveštenja o izvršenim transakcijama.