Nakon više od dve decenije neprestanog smeha i nezaboravnih trenutaka, originalna zabavna franšiza televizije E!, za čiju produkciju je zadužen Wilshire Studios, odjaviće se sa “Joan Rangers” poslednji put kada specijal Fashion Police: The Farewell (MODNA POLICIJA-OPROŠTAJ) bude emitovan 29. novembra u 21:00.

Vođena legendarnom komičarkom i ko-autorom serije Joanom Rivers od svog osnivanja 1995, Fashion Police je zauvek promenila dijalog u savremenoj pop kulturi – pokrivajući svaku značajnu dodelu nagrada i modni događaj kroz objektiv svog jedinstvenog stava – razumljivim, pouzdanim i šaljivim komentarima. Nakon Joanine smrti 2014, franšiza nastavlja s blagoslovom njene kćerke i izvršnog producenta Mellise Rivers, koja je postala jedan od domaćina 2015. Pouzdani deo sadašnje ekipe su Giuliana Rančić, Brad Goreski, NeNe Leaks i Margaret Cho. Tokom proteklih 20 godina, šou je ugostio neke od najpriznatijih imena iz sveta mode, zabave i sporta, od Gigi Hadid i Nicki Minaj do Laile Ali i Marthe Stewart, koji su se pridružili emisiji Fashion Police da bi nas nasmejali i diskutovali o svojim najvećim modnim promašajima i uspesima.

Povezana vest:  PRVI GLAS SRBIJE 2012, Žiri osuo paljbu po kandidatima

“Fashion Police bio je glavni crveni tepih koji se preko dve decenije prostirao preko zabavljačkog pejzaža”, kaže Adam Stotsky, predsednik kanala E! “Joanin “bez-dlake-na-jeziku” stil podstakao je franšizin pametan pristup modi i komediji, i mi smo neverovatno ponosni njegovim dugotrajnim uspehom. Takođe smo izuzetno zahvalni ekipi koju predvodi Melissa, kao i Giuliani, Bradu, NeNe, Margaret i kompletnom Fashion Police timu, koji su nas neprestano zasmejavali i omogućili da ova epohalna franšiza bude jedinstvena.”

“Zahvalni smo kanalu E! jer je imao viziju da prepozna potencijal Fashion Police, emisije koja je promenila kako industriju zabave tako i modne trendove”, kaže Melissa Rivers. “Istinsko mi je zadovoljstvo što sam deo ovog nasleđa.”

Povezana vest:  SRPSKI TOP MODEL by IVANA STANKOVIĆ, Epizoda V, sreda, Iz daljeg takmičenja eliminisana Tijana Bajin

Izvršni producent serije Melissa Rivers biće domaćin specijala, a tu su i voditelji Giuliana Rančić, Brad Goreski, NeNe Leakes i Margaret Cho. Mreža će obeležiti franšizu sa Fashion Police: The Farewell, omogućivši podsećanje na nezaboravne trenutke ovog šou programa iz ugla mnogih poznatih lica koja su se našla na setu i žestokim raspravama o modi koje su usledile. Gledaoci takođe mogu da očekuju neke od najsmešnijih, najzanimljivijih šala i omiljenih segmenata među kojima su “Bitch Stole My Look” (“K… je ukrala moj izgled), “Guess Me From Behind” (“Pogodi ko je od pozadi”) i “Starlet or Streetwalker” (“Starleta ili slučajni prolaznik”), a tu su i brojna poznata lica koja će se pojaviti tokom proslave serije koja je izvršila revoluciju u svetu mode. Specijal će povesti gledaoce iza scene i omogućiti pogled iz ugla gostiju i ekipe, i emitovati neobjavljeni snimak iz ove revolucionarne serije – nikada prikazanu epizodu “osamdesetih” sa Joan i ekipom.

Povezana vest:  Učinite ovu nedelju zanimljivom

Kao sveobuhvatno, multi-platformsko odredište za sve ono što ide uz pop kulturu, E! će nastaviti da isporučuje jedinstveno iskustvo sa crvenog tepiha i prve analize sa svih modnih dešavanja svojim prepoznatljivim, zabavnim i promišljenim stilom, kao i komentarisanjem pop kulturnih dešavanja tokom sezone crvenog tepiha 2018, uključujući Live from the Red Carpet i preko sveobuhvatnih digitalnih i društvenih platformi brenda. U nastavku, E! News Look Book vraća se sa osvrtima na stilsku evoluciju današnjih najvećih imena u pop kulturi i svetu mode, i komentarima pojavljivanja na crvenom tepihu nekih od najpoznatijih holivudskih imena.

“Joan Rangers” mogu da podele svoje favorite iz serijala Fashion Police na Twitteru, Instagramu i Facebooku, koristeći hashtag #FashionPolice.

Za produkciju Fashion Police zaduženi su Wilshire Studios. Melissa Rivers, Lisa Bacon i Gary Snegaroff su izvršni producenti.