Placenici - tim“Plaćenici” od večeras u američkim bioskopima
Najnoviji film Silvestera Stalonea, „Plaćenici“, testosteronsko ostvarenje na tragu akcionih blokbastera osamdesetih i devedesetih godina od večeras počinje da se prikazuje u bioskopima širom Sjedinjenih Američkih Država.
Nakon prošlonedeljne specijalne premijere u Los Anđelesu, na kojoj se crvenim tepihom prošetala ekipa filma na čelu sa Staloneom, Brusom Vilisom i Arnoldom Švarcenegerom, „Plaćenici“ će se naći na repertoaru 3 270 američkih bioskopa. Očekuje se da će tokom prvog vikenda prikazivanja film zaraditi oko 30 miliona dolara.
„Plaćenici“ su priča o grupi specijalaca čija naizgled rutinska misija kreće u neočekivanom smeru. Silvester Stalone potpisuje scenario, režiju i igra glavnu ulogu u ovom filmu u kom je okupio najveće zvezde akcionog filma: Džejsona Stejtema, Džeta Lija, Dolfa Lundgrena, Mikija Rurka, Terija Kruza, Rendija Kotura, Brusa Vilisa i Arnolda Švarcenegera.
Ovaj akcioni film je, dok je još uvek bio u fazi postprodukcije, prenešen i na strip, a Silvester Stalone je najavio mogućnost da će snimiti i nastavak.
Premijera „Plaćenika“ u Beogradu zakazana je za 25. avgust, posle čega će se film naći na redovnom repertoaru bioskopa.
Povezana vest:  Met Dejmon odustaje od režije, Gas van Sant uskače u pomoć