Premijera filma „Matori džukci“ 10. januara u Koloseju

old_dogsPremijera filma „Matori džukci“ (Old dogs) zakazana je za nedelju, 10. januara u 18h, u bioskopu Kolosej (TC UŠC’E). Nakon toga, od četvrtka 14. januara, bioskop ulazi u redovnu bioskopsku distribuciju. 
Dvojici najboljih prijatelja – jedan je razveden i nesrećan u ljubavi (Robin Williams), a drugi je neženja uvek spreman za zabavu ( John Travolta) – život c’e se promeniti iz korena kada neočekivano dobiju na staranje sedmogodišnje blizance u trenutku kada treba da sklope posao života. Neženje koje nisu toliko lude za decom neće se lako snaći u čuvanju blizanaca, već će zapadati u debakl za debaklom, što će ih možda dovesti i do odgovora šta je zaista važno u životu.
Glavne zvezde filma su Robin Williams („Noć u muzeju“, „Dobri Vil Hanting“ za koji je dobio i Oskara u kategoriji najbolji glumac u sporednoj ulozi) u ulozi Dena, radoholičara koji se bolje snalazi s 
brojkama nego sa ljudima i John Travolta („Lak za kosu“, „Petparačke priče“) u ulozi Čarlija, neženje koji je uvek spreman za zabavu i koji voli svoj život takav kakav jeste. Kelly Preston („Džeri Megvajar“, „Mačka u šeširu“) igra Viki, Denovu staru ljubav koja će iznenada objaviti Denu da ima blizance nakon što je tu informaciju držala u tajnosti sedam godina; Seth Green igra entuzijastičnog zaposlenog u njihovoj kompaniji za sportski marketing s karijerom u usponu. Nove zvezde Ella Bleu Travolta i Conner Rayburn igraju blizance. U filmu se još pojavljuju i Rita Wilson, Matt Dillon i pokojni Bernie Mac.

Povezana vest:  Zlatni paradajz filmovima Do neba i The Hurt Locker