htc-desireHTC modeli telefona na šest mesečnih rata u Telenoru

 

Svim Telenorovim korisnicima omogućena je kupovina pametnih telefona HTC Desire i HTC Wildfire na šest mesečnih rata uz ugovornu obavezu na 24 meseca.

Telefoni sa Android operativnim sistemom i ekranom osetljivim na dodir preporučuju se uz „Prenesi plus“ pakete. To su paketi posebno namenjeni pametnim telefonima sa kojima neiskorišćeni minuti, SMS poruke i Internet saobraćaj iz prethodnog meseca mogu da se prenesu u naredna tri.  Zahtevni Internet korisnici mogu da odaberu između „Prenesi plus 500 megabajta“, „Prenesi plus 1GB“ i „Prenesi plus 2GB“.

Povezana vest:  Samsung Galaxy S7 i S7 Edge dostupni u Srbiji

Uz pametne telefone na rate u ponudi su i paketi „Prenesi“ i „Kombinuj“.

HTC Desire namenjen je zahtevnim korisnicima, koji žele da koriste Internet na mobilnom telefonu bez zastoja. Uz aplikacije MS Office i Adobe Reader sa ovim modelom moguće je stvarati dokumenta u pokretu.

HTC Wildfire je sličnih mogućnosti, namenjen ambicioznim korisnicima koji imaju sa ograničen budžet. Kao i HTC Desire, ovaj model omogućava konstantno korišćenje blogova, naloga na Fejsbuku i Tviteru. Prilikom  identifikacije poziva, korisniku se pojavljuje i trenutni Fejsbuk status osobe koja poziva. Svi ljubitelji fotografije mogu radove da postave direktno na svoj Flickr profil i da gledaju spotove na Youtube.

Povezana vest:  Otkrijte više uz HUAWEI Watch GT 2

Ova dva modela su deo Telenorove ponude telefona koji se mogu kupiti na rate. Korisnik treba da ima samo ličnu kartu prilikom posete Telenorovoj prodavnici da bi ostvario tu mogućnost.