kreativne radioniceVI dečiji sajam je otvoren!

 

U hali 3 Beogradskoj sajma počeo je šesti po redu DEČIJI SAJAM u organizaciji SKY VISION I SNAR GROUP.

Manifestaciju je svečano otvorila Njeno Kraljevsko Visočanstvo, princeza Katarina u prisustvu supruga, prestolonaslednika  princa Aleksandra Karadjordjevića. Posetioce su pozdravili i vaterpolo reprezentativci, Andrija Prlainović i Stefan Mitrović.

Svi posetioci oduševljeno su celog dana razgledali ponudu na 90 štandova izlagača, s deci su najviše radosti doneli momci u uniformama žandarmerije Beogrqada, maskirajući ih, obučavajući u posebnoj sajamskoj streljani i deleći specijalne diplome žandarmerije.

Povezana vest:  Završen ,,SkillsLab” kamp za studente

Na prostoru UNIQA OSIGURANJA počela je akcija prikuljanja sredstava za proširenje prosora Prihvatilišta za decu žrtve nasilja, zlostavljanja i trgovine ljudima. Svako ko je od dece priložio novac dobijao je kartu za igraonicu na poklon, a u kreativnom prostoru deca su stvarala ukrase koji će biti prodavani a prikupljen novac namenjen Prihvatilištu.

Drugog dana sajma oko 14 časova na štandu Iva Junior vode sa decom će se družiti vaterpolista Stefan Mitrović, a dolazak sa porodicom najavilo je još nekoliko javnih ličnosti.

Povezana vest:  Otvara se Dnevni centar RADOST DECI namenjen deci sa smetnjama u intelektualnom razvoju

zandarmerija - streljanaI tokom vikenda od 10 do 19 časova deci u i roditelje očekuje vrhunska zabava. Ulaz je besplatan, a svaki posetilac na info pultu može popuniti kupon i tako učestvovati u nagradnoj igri i osvojiti putovanje u Budimpeštu.