astra_classic_3Astra Classic III sa osam točkova!

 

 

Beoauto, ovlašćeni prodavac i serviser Opel vozila povodom pedeset godina rada organizuje veliku prodajnu akciju Astri Classic 3 u kojoj omogućuje uštedu i obezbeđuje odlično opremljene automobile po izuzetnim cenama, a svakom kupcu poklanja i četiri zimska točka (pneumatici + felne).

Astra Classic III osmišljena je da odgovara željama i potrebama svih koji se u njoj voze. Njeni moćni i fleksibilni motori sa efikasnom potrošnjom i beskompromisni bezbednosni koncept dodatno potvrđuju da ovaj automobil na najbolji način podržava svaki stil vožnje. Premda je odavno postala sinonim za uživanje u vožnji, aktuelnim cenama dobija potpuno novu dimenziju.

Povezana vest:  Svi točkovi vode na Beogradski sajam

Astra Classic III – 1.6/115KS, četvoro vrata, klima uređaj, radio CD uređaj sa šest zvučnika, četiri vazdušna jastuka, ABS, prednja svetla za maglu, servo upravljač presvučen kožom na kojem su komande za radio/CD, elektro podizače prednjih stakala, elektro-podesivi retrovizori i centralno zaključavanje – za samo 11.999 evra, dok cena verzije 1.4/90KS sa petoro vrata iznosi 11.140 evra. U cene su uračunate carinske dažbine, trnasportni troškovi i PDV.

Povezana vest:  Volvoi sa lagera jeftiniji do 30 odsto

Akcija traje do 31. decembra 2010. godine, odnosno dok traju zalihe.

Radno vreme salona Beoauto (Južni bulevar 95, Beograd) svakim radnim danom je od 8 do 18, a subotom od 9 do 15 časova.