Beoauto-zima2Besplatna zimska servisna akcija u Beoautu

 

U okviru aktivnosti kojima Beoauto, ovlašćeni prodavac i serviser vozila Opel i Chevrolet obeležava pedeset godina rada, pripremljena je još jedna – zimska servisna akcija u kojoj vlasnici automobila ovih automobilskih marki mogu da iskoriste brojne pogodnosti…

Prvi vesnici zimskog perioda su već tu: dan se skratio, temperature su niže, magla i kiša su češće, a u nekim planinskim predelima pojavio se i prvi sneg. Sada je pravo vreme da se automobili pripreme za hladne, zimske uslove vožnje. Međutim, važno je i da se provera i priprema svih važnih elemenata u vozilu obavi kvalitetno i stručno. Zimska servisna provera u Beoautu je besplatna, bez obzira na model ili godište proizvodnje. Obuhvata pregled najznačajnijih delova i sklopova automobila:

Povezana vest:  Punto Classic i dalje najpovoljniji automobil na tržištu

 

– Upravljački mehanizam

 

– Sistem oslanjanja (ispravnost prednjeg i zadnjeg trapa, ogibljenje)

 

– Kočni sistem (kočnu tečnost, istrošenost kočnih diskova i obloga)

 

– Nivo ulja u motoru

 

– Svećice / grejače.

 

– Sistem hlađenja motora (zaptivenost, kontrola kvaliteta rashladne tečnosti)

 

-Svetlosnu signalizaciju

 

– Stanje akumulatora (kapacitet, kvalitet elektrolita)

Povezana vest:  Istinski izazivač: Atleta i avanturista – Opel Grandland X

 

– Metlice brisača i tečnosti za pranje vetrobranskog stakla

 

– Pneumatike (stanje i istrošenost)

 

Svi zainteresovani mogu da provere svoj automobil, a u slučaju da je potrebna servisna intervencija odobrava se popust od 10% na cenu usluge, delova i potrošnog materijala. Zainteresovani vlasnici, Opel i Chevrolet vozila mogu da zakažu dolazak u servis na telefone 011/2836-671 i 011/2836-910, ili posetom Web sajtu Beoauta www.beoauto.com.

Povezana vest:  Gruba džepna raketa: Opel ADAM ROCKS S

Akcija zimske kontrole vozila trajaće od 1. novembra do 1. decembra 2010. godine. Radno vreme salona Beoauto (Južni bulevar 95, Beograd) svakim radnim danom je od 8 do 18, a subotom od 9 do 15 časova.