This_is_it!Poslušajte novi singl Majkla Džeksona i Akona „Hold My Hand“

 

Duet Majkla Džeksona (Michael Jackson) i repera Akona, koji su snimili 2007. godine, danas je premijerno pušten na oficijelnoj web-stranici preminulog pevača.

To je prvi singl sa jednog muzičkog albuma od smrti kralja popa prošle godine.

Pesma nosi naziv „Hold My Hand“. Snimljena je 2007, a iako nedovršena prvi put se na internetu pojavila 2008, saznaje Sky News

Povezana vest:  MIKA donosi novi singl – izvešće ga u finalu Pesme Evrovizije

Iz kompanije Sony/Epic saopštili su da je Akon nedavno dovršio produkciju pesme, te da će ona biti objavljena kao prvi singl sa posthumnog albuma, nazvanog „Michael“, koji će se u prodaji naći od 14. decembra.

U Džeksonovom domu pronađena je rukom napisana pesma „Hold My Hand“, što pokazuje da je njome hteo da započene novi projekat.

Povezana vest:  Kaja sprema premijeru za Novu godinu!

-Kada je pesma ‘procurela’ na internetu pre nekoliko godina, svet još nije bio spreman da je čuje – rekao je Akon, muzičar koji je sarađivao sa Džeksonom i bio mu dobar prijatelj.

-To vreme je konačno došlo. Pesma je sjajna, prelepa, poput himne. Ponosan sam što sam imao priliku da radim s Majklom, jednim od mojih idola.

Povezana vest:  Hrvatski bend Pips, čips end videoklips na novi način prodaje muziku

Sony je također objavio detalje albuma „Michael“, prvog nakon „Invincible“ iz 2001. Dve pesme na njemu delo su 50 Centa i Lenija Kravica (Lenny Kravitz). Na albumu je radila grupa producenata koji su i ranije sarađivali s Majklom Džeksonom, a fokusirali su se na pesme na kojima je kralj popa radio pred smrt.

Pesmu možete da poslušate OVDE!