Nakon rasprodatog prvog koncerta i velikog interesovanja ova magična četvorka nastupiće i 17. novembra u velikoj sali Kombank Dvorane!

U ovim posebnim noćima uživaćemo uz čuvene pesme Arsena i Matije Dedića, Zafira i Vasila Hadžimanova, Kornelija Kovača, Kemal Montena, Đorđa Novkovića i drugih velikana jugoslovenske muzičke scene.

Biće pravi doživljaj prisustvovati ovim koncertima za dva klavira i dva glasa- koncerti na kojima ćemo se sresti sa muzikom, pesmama i ljudima koji će nas podsetiti na vreme u kojem su nastale večne, svevremenske pesme i melodije. One koje će prizvati dane istinske umetnosti. Poštovani i voljeni umetnici čiji aplauzi traju zauvek.

Povezana vest:  Spektakl S.A.R.S-a u rasprodatoj Hali sportova!

Dve generacije muzičara, iz dve porodice, na jednoj pozornici!

Bisera Veletanlić, osim toga što je jedno od najvećih imena domaće šlageristike i zvezda jugoslovenskih festivala 70ih godina, jedna je od najoriginalnijih pevačica na Balkanu. U svojoj bogatoj muzičkoj karijeri snimila je veliki broj nezaboravnih melodija koje su obeležile jedno vreme. Dobitnica je Nišville nagrade za životno delo.

Povezana vest:  Bend Marinka Madžgalja u nedelju, 16. decembra u Kasini

Gabi Novak, jedna je od najpoznatijih pevačica hrvatske muzičke scene sa karijerom dužom od 50 godina, koju je obeležila velikim hitovima, interpretacijama vrhunskih kompozicija njenog supruga Arsena Dedića i mnogobrojnim festivalskim nastupima širom regiona. Dobitnica je Porin nagrade za životno delo.

Vasil Hadžimanov i Matija Dedić
 dvojica su svetski priznatih džez pijanista i kompozitora, sa dugogodišnjim i veoma uspešnim muzičkim karijerama, sa bogatim diskografijama i mnoštvom osvojenih priznanja i nagrada. Ova dva vrhunska umetnika u sebi nose niz gena svojih predaka koji su, svako na svoj način, obeležili muzičke prostore Balkana.

Povezana vest:  Nastupom Solomona završen Egzit, Dejvid Geta opet oduševio

Ulaznice za drugi koncert 17.11. se mogu kupiti u pretprodaji na blagajni Kombank dvorane, kao i na svim prodajnim mestima Eventima, već od 18. oktobra.