sahU toku vikenda bogat sportski program u Beogradu

 

U toku predstojećeg vikenda realizovaće se bogat sportski program pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda, najavio je pomoćnik sekretara Nemanja Radović.

Radović je istakao da sve poklonike boksa u subotu, 27. novembra, očekuju finalne borbe na 54. meču šampiona, koji je održava u Zemunskoj hali „Pinki”.

Takođe, tokom vikenda svi zaljubljenici u šah biće u prilici da prate 10. po redu Trofej Beograda u toj umnoj disciplini, koji će se održati u hotelu „Obrenovac” u tom mestu. Na turniru će, od 16 do 21 sat, učestvovati 206 takmičara iz 12 zemalja u svim kategorijama, naveo je Radović.

Povezana vest:  SKI SKOKOVI, “Četiri skakaonice” – Pobeda Koflera u Obersdorfu

U Centru za fizičku kulturu „Vračar”, biće održano međunarodo takmičenje za kadete u sinhronom plivanju  Trofej Beograda – IX Belgrade open, kao i Kup republike u istoj kategoriji. Vreme održavanja, kako je precizirao, u subotu je od 15.45 do 19 sati, dok je u nedelju program  zakazan od 9.30 do 12.30 sati.

Svi poklonici hokeja na travi biće u prilici da posete takmičenja za Trofej Beograda u dvoranskom hokeju, koja će se održati u Maloj areni BASK-a. Na turniru će se, oba dana vikenda, takmičiti juniori i juniorke iz osam gradova Srbije, precizirao je pomoćnik sekretara za sport i omladinu.

Povezana vest:  ŠAH, PRED POJEDINAČNO EP U RIJECI, Dunav uliva sigurnost

– I kao šlag na torti, u organizaciji Beogradskog bridž saveza i pod pokroviteljstvom našeg sekretarijata biće održano Međunarodno  prvenstvo parova, koje se igra za Trofej Beograda 2010. Na turniru se, oba dana vikenda u sali „Parada” Grand kazina na Zemunskom keju, očekuje učešće 120 takmičara – istakao je Radović.