U prepunoj sali Belexpocentra svečano je zatvoren 32. Fashion Selection u organizaciji modne agencije Select. Naš poznati i priznati modni kreator Bata Spasojević prikazao je kolekciju za proleće/leto pod imenom “Forever young”. Urbani duh i kosmopolitizam velikih svetskih gradova poslužili su ovoga puta kao inspiracija za modele koji su izazvali veliki aplauz među posetiocima među kojima su bili i voditeljke Dušica Jakovljević i Tanja Rađenović, pevačice Mira Škorić i Ana Štajdohar , glumica Miliša Milša sa suprugom piscem Žarkom Jokanovićem, Vesna Jugović, Dragan Marinković Maca i druga poznata lica Beograda.

Povezana vest:  IZABRANI NAJBOLJI PEKARI U SRBIJI

Kolekciju Bate Spasojevića ovoga puta prati i muzički spot popularne pevačice Senide, čiji se nesvakidašnji vokal savršeno uklopio sa atmosferom kolekcije. Posetioci su bili oduševljeni konceptom i dugo nakon završetka ostali da se fotografišu sa ovo dvoje umetnika.

2019. godinu Bata Spasojević obeležava u znaku jubileja – 25 godina rada i 20 godina brenda “Individual”
Ovom revijom manifestacija „Fashion Selection“ i organizatori još jednom su pomerili granice modnih događaja u Srbiji a posetioci su stajali i sedeli sa strane u želji da vide spektakl.

Povezana vest:  Jedinstveni ekološki mural od limenki na EXITU

Sat vremena pre , gostima su prikazani udobni modeli donjeg veša i pidžama modernog dizajna kao i kolekcija kupaćih kostima za leto 2019 god. italijanske kuće “Pompea” kojima dominiraju jarke boje i letnji dezeni . U publici su viđene zainteresovane dame koje vole udoban i konforan veš od prijatnih materijala koji je uklopljem u ovaj italijanski stil pod sloganom “no stress”

Povezana vest:  Pica najtraženije jelo na Vimbldonu

Među damama koje su sinoć uživale u reviji svoje dopadanje izrazile su i pevačica Ivana Jordan kao i naša najtrofejnija karatistinja Tanja Petrović .

32. Fashion selection i ovoga puta prikazao je kolekcije za najmlađe u okviru KIDS and TEEN Fashion Selection-a a u proteklim danima i sjajne i zapažene kolekcije Irene Grahovac i Zvonka Markovića.