uskoro zajedno_DSC_2818SURVIVOR VIP

 

Konačno ujedinjenje, ali i dalje podeljeni: Cincarević namerno izgubila da bi se Toni vratio, Bulat ponovo u igri

Dok u plemenu Bahandi preostala ženska sveta trojka komentariše kako je bila ubeđena da Miloš ima tajni imunitet, jer mu je „džep bio naduven“, izbačeni Vlalukin dolazi u Novo kraljevstvo propraćen burom oduševljenja. Najviše se raduje Biljana i kaže: „Znači, beštije te izbacile!“. Ubrzo po njegovom dolasku, stiže i poruka koja najavljuje ujedinjenje, a Biljana svima jasno stavlja do znanja da joj ne pada na pamet da se vraća u pleme.

U trenutku kada sukob dva plemena dostiže vrhunac, nakon 20 dana bespoštedne borbe, Bahandi (blago) i Kasuko (krv), slivaju se u jednu krunu i postaju pleme Putong. Bojana započinje tradicionalni ritual spaljivanja starih obeležja i vezuje novu, plavu maramu. Na ujedinjenje dolazi i tajno pleme praćeno gromkim aplauzom Putonga. Samo jedan stanovnik Novog kraljevstva, dobiće šansu da se ponovo uključi u borbu za titulu jedini preživeli.

Povezana vest:  NATIONAL GEOGRAPHIC PREDSTAVLJA DOKUMENTARNI FILM „PRE POPLAVE“O KLIMATSKIM PROMENAMA

Zadatak je da se podignutih što duže zadrži poklopac korpe pune pirinčane ljuske. Onaj ko izdrži najduže, vraća se u Survivor. Krajica majka odustaje prva, a za njom Miloš, pa Knez i Milan. Kiša pljušti, i još više komplikuje ionako tešku situaciju. Iako se trudi iz petnih žila, Marku otkazuje desna ruka i ispada. U igri su samo Toni i Biljana kojoj je ova igra mačiji kašalj, ali kako slikarka ne želi da se vrati u takmičenje, okreće se ka Toniju i kaže: „Ti ostaješ, ja ću da pustim.“ Da li je Biljana ovim potezom postala moralni pobednik ili je ovo bio nesportski potez prema bivšem plemenu Kasuko?

Povezana vest:  FARMA 3. SEZONA, Kako je prošlo prvo izbacivanje?

vratio se dzedajMakedonski hip hoper deluje zadovoljno, naročito kada mu Andrija saopšti da u u novo pleme ne ide sam. On dobija priliku da sa sobom povede još nekog, pa bez mnogo razmišljanja bira Marka. Sveto trojstvo, kako sebe nazivaju Goca, Jelena i Katarina vrišti od sreće, jer im se Džedaj vratio. Ostali pripadnici Novog kraljevstva dobijaju novu ulogu i postaju Veliko veće. Njihov zadatak je da prisustvuju svakom Plemenskom savetu i da svojim prisustvom i mišljenjima pomognu da se donese konačna odluka o pobedniku.

Putong stiže na ostrvo koje su im izgradili stanovnici Novog kraljevstva. Pored hrane i kovčega punog koka-kole i leda, takmičare dočekuju klavijature, gitara i mikrofoni. Ali, novo pleme je podeljeno kao i do sada. Edin ne misli da je fer što su neki takmičari vratili, naročito što se nisu izborili pobedom u igri, već im je povratak dodeljen. Aleksandra veruje da će podela na Kasuko i Bahandi i dalje biti prisutna, a Goca izjavljuje: „Sa svima lepo, ni sa kim iskreno!“. Marko je zahvalan Toniju što ga je vratio u igru i što „general nije izdao vođu“.

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Kajanje da ili ne ?

Veliko veće čeka isto toliko veliko iznenađenje. Njihovo novo ostrvo je pravi raj. Imaju sagrađenu kuću, krevete na sprat, šporet, garnituru za sedenje, tuš kabinu, hranu, piće i naravno cigarete, zbog kojih Zmiki skače od sreće. Kraljica majka kaže da će svima zabraniti ulazak u kuhinju, osim Biljani koja je od početka njen asistent. Videćemo kako će na to reagovati Knez…

SURVIVOR – utorak 7. decembar u 22h