jelka_ziri_1Hotel „Hajat“ organizuje takmičenje u kićenju jelki

 

Takmičenje u kićenju novogodišnjih jelki 10. decembra u hotelu „Hyatt“ – filantropski projekat „Hyatt“ za „Školu bez nasilja“

Hotel „Hyatt Regency“ Beograd i ove godine organizuje tradicionalno takmičenje najlepše okićene novogodišnje jelke koje će biti održano u petak, 10. decembra u tom hotelu.

Kako je „Hyatt Regency“ saopštio, ovogodišnja akcija kićenja novogodišnjih jelki realizuje se u saradnji sa UNICEF, pa će ukupan iznos od participacije kompanija učesnika u toj akciji biti doniran projektu „Škola bez nasilja“. Ta akcija deo je filantopskog projekta hotela „Hyatt Zajednica“, objavljeno je u saopštenju.

Povezana vest:  Nestlé studija o ishrani pokazuje da deca sve ranije razvijaju nezdrave navike u ishrani

U ovogodišnjoj konkurenciji nalazi se 16 kompanija među kojima su „Sandoz Pharmaceuticals“, „Suveniri Srbije“, „AmCham“, Meridian banka, „Avon“, Societe Generale banka, „Grand Motors“, Findomestic banka, „CAFS“, „Coca-Cola“, „Corporate Media“, „Monterra“, „DHL“, „DM drogerije“, Radio Beograd 202 i magazin „Hello“.

Projekat „Škola bez nasilja“ pokrenuo je UNICEF 2005. godine u partnerstvu sa ministarstvima Srbije i drugim institucijama, a trenutno se taj program realizuje u 137 škola u Srbiji.

Povezana vest:  TAMARA I OGNJEN POBEDNICI POSLEDNJEG DANA LJUBAVNE OLIMPIJADE

Program, učeći decu tehnikama ponašanja u konfliktnim situacijama, promoviše prijateljstvo i toleranciju u školama i namenjen je učenicima, nastavnom osoblju, roditeljima i celokupnoj zajednici, kako bi smanjili i sprečili nasilje među školskom decom i obezbedili sigurno i podsticajno okruženje.

„Hyatt Zajednica“ je novi program fondacije „Global Hyatt“ kreiran sa ciljem pružanja pomoći u rešavanju problema lokalne zajednice i učestvovanja u projektima zaštite životne sredine.

Povezana vest:  "NOVOGODIŠNJA ČAROLIJA" U KOMBANK DVORANI OD 15. DO 30.DECEMBRA

Zahvaljujući svom dosadašnjem humanitarnom radu, hotel „Hyatt Regency“ Beograd izabran je sa još 33 hotela od skoro 700 hotela lanca „Hyatt“, da učestvuje u prvoj godini programa „Hyatt Zajednica“, podseća se u saopštenju.