Bergizar Korel _Halit Ergenc_autogramiTurska serija „1001 noć“ popularna u Srbiji zbog ljubavi

 

Bergizar Korel _Halit ErgencTurski glumac Halit Ergenč izjavo je danas da serija „1001 noć“ popularnost u Srbiji i drugim zemljama bivše Jugoslavije duguje najviše tome što pridaje veliku znacaj ljubavi.

Na konferenciji za novinare na kraju dvodnevne posete Beogradu sa svojom suprugom i partnerkom iz serije Bergizar Korel, Ergenč je rekao da je svestan da to što se radnja serije „1001 noć“ odvija u visokom društvu Istanbula „posebno privlači pažnju gledalaca“.

Povezana vest:  EMISIJA O KOJOJ ĆE BALKAN PRIČATI! Voditeljski par studio menja velelepnim domom velike zvezde! UŽIVO!

-Međutim, pored visokog društva, ima još mnogo elemenata koje čine seriju privlačnom, na primer porodični odnosi kao i to što se u njoj ljudi toliko trude da pridobiju ljubav – rekao je Ergenč.

Turski glumac, koji je sa suprugom Korel stigao u glavni grad Srbije povodom emitovanja poslednje epizode serije u petak uveče na televiziji Prva, rekao je da su oni, „nažalost, uspeli veoma malo da vide Beograd“.

-Danas popodne idemo avionom, ali vrlo smo zadovoljni vremenom provedenim u Beogradu. Došli smo zbog posla i vrlo malo vremena smo proveli ovde, ali smo o Beogradu mnogo čuli. Raste broj mesta koje hoćemo da opet da vidimo i tu uključujemo i Beograd – rekao je Ergenč.

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Kako je protekao dan pred veliko finale

Glumački par je juče posetio „jedan lepi restoran“ na Kalemegdanu, gde im „nisu bili strani ukusi“ hrane, a Ergenč je istakao da su razna jela „lepša strana putovanja“.

Bergizar Korel _Halit Ergenc_fanoviUpitan da li bi radio sa srpskim režirom Emirom Kusturicom, Ergenč je rekao da „poštuje njegov rad“.

-Ako se bude ukazala prilika, naravno da bih sa velikim zadovoljstvo radio s njim. Možda će to biti prilika i da se upoznam sa srpskim glumcima i da dođe do razmene iskustava sa njima – rekao je turski glumac.

Povezana vest:  Počinje „Poseta“ na Superstar kanalu

Bergizar Korel zahvalila je „od srca na gostoprimstvu koje su osetili i zahvaljujući kome se nijednog momenta nisu osetli kao stranci“ u Srbiji.

PHOTO: ataimages.rs