Demonstrirajući svoju posvećenost fotoaparatima punog formata bez ogledala, Canon je objavio da su dostupne nove nadogradnje firmvera za EOS R (verzija 1.3.0) i EOS RP (verzija 1.2.0). Pružajući fotografima najnovije dostupne tehničke inovacije, nova nadogradnja firmvera omogućava unapređenu kompatibilnost sa Canon-ovim nedavno predstavljenim RF objektivima i poboljšan kvalitet slike u scenarijima slabog osvetljenja, što korisnicima garantuje da svojim fotoaparatom mogu da postignu najbolje rezultate.

Povezana vest:  Na Intel Channel konferenciji i ove godine predstavljeni noviteti

Nova nadogradnja firmvera za EOS R i EOS RP pruža podršku za korišćenje Canon-ovog RF 24-240mm F4-6.3 IS USM objektiva. Pušten u prodaju u julu 2019, RF 24-240mm F4-6.3 IS USM je prenosan i svestran 10x zum objektiv koji je savršen za sve – od širokougaonih pejzaža do portreta koji ispunjavaju kadar, pa čak i za zumirani sport i divljač.

Povezana vest:  SLEDI SVOJ FAZON SA LOGITECH GLOBALNOM GRAFITI KOLEKCIJOM (FOTO)

Nadogradnja takođe ispravlja fenomen zatamnjivanja koji se javlja na vrhu nekih slika zabeleženih prilikom snimanja velikom brzinom sinhronizovanog sa eksternim blicem.

Nadogradnja firmvera

EOS R firmver verzije 1.3.0

EOS RP firmver verzije 1.2.0

Napomena:

Pažljivo pročitajte uputstvo pre preuzimanja

Ovaj firmver je dostupan za Windows i Mac

Ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte lokalnog Canon predstavnika da biste dobili pomoć.

Povezana vest:  Predstavljen novi Galaxy SmartTag+: Pametan način da pronađete zagubljene predmete