Regionalna muzička zvezda Aleksandra Radović danas je objavila novu pesmu „Gde ćeš ovu noć“, sa željom da publici priredi pravo novogodišnje iznenađenje.


Odlučila sam da publici poklonim novu pesmu u susret Novoj godini. „Gde ćeš ovu noć“ je jedna od pesama koja će se naći na mom novom albumu, čiji se izlazak očekuje na samom početku 2020. godine. Moj tim i ja, dugo i predano smo radili na pesmama, kao i na spotovima koje ćemo uskoro predstaviti. Praznici me posebno inspirišu, i priznajem, bila sam pomalo nestrpljiva da vam otkrijem deo svega onoga što spremamo za godinu pred nama! – kaže Aleksandra Radović.

Povezana vest:  By-Pass, Stonebride, Wolfram i Baltazar u subotu na sceni DOB-a

Nakon velikog uspeha albuma „Carstvo“, sa koga su se izdvojili hitovi „Beskrajno“, „Carstvo tuge“, „Živeo kraj“, publika sa nestrpljenjem očekuje nove pesme. Pored Aleksandrinih aktuelnih singlova „Ne volim te“ i „Ljubavi moja“, uz koje sada dolazi i „Gde ćeš ovu noć“, na albumu će se naći još šest novih pesama.

Muziku i tekst pesme „Gde ćeš ovu noć“ potpisuje čuvena Aleksandra Milutinović, a aranžman producent Mahir Sarihodžić, sa kojim je Aleksandra sarađivala i na prethodnom albumu. Spot je snimljen u saradnji sa produkcijom „NN Media“.

Povezana vest:  SVE O FESTIVALU ROCK@EXIT

Pesmu „Gde ćeš ovu noć“ poslušajte na zvaničnom YouTube kanalu Aleksandre Radović .