parovi_tv_happyU petak, u 20 sati, na TV Hepi počinju “Parovi” nasjkuplji rijaliti šou kod nas

 

 

Budžet za nagrade pola miliona evra!

 

 

Deset poznatih parova iz našeg društva u petak će ući u velelepnu vilu od 800 kvadrata i narednih 101 dana boriti se za vrednu nagradu!

Oni će – samo uživati!

Srećna televizija rešena je da pokaže gledaocima kako u Srbiji može i da se uživa, ali za to treba da budete deo džet seta!

U kući će se, saznajemo, naći, Srna Lango i Irfan Mensur, Slađa Delibašić i njen dragi, Pedja d boj sa devojkom, Dzimi Barka sa lepsom polovinom, zatim Milica Majtorović, pominju se Vesna radusinović i Milomir Marić, Nataša Bekvalac i Dača Ikodinović, ali i drugi koji su pristali da potpišu ugovor I private pravila.

Povezana vest:  Nekadašnji studenti političkih nauka dominirali u Poteri! Pao drugi milion u novoj sezoni!

Parove će, jedan po jedan uvoditi u kuću Ana Marković, poznata po svojoj emisiji “Riznica”. Ona će predstavnike domaćeg džet seta upoznatin sa valsnikom kuće, u kojoj će boraviti tri meseca.

– U Srbiji može I da se uživa – saznajemo od izvora bliskog produkciji televizije Hepi. – Gledaoci će videti kako se ponašaju Srbi, u ulogama Karingtonovih iz popularne “Dinastije”. Piće skup šampanjac, uživaće u specijalitetima jela kakva mnogi nisu ni videli. Ali, istorvemeno, pokazaće šta to sve treba da poseduje neko da bi bio deo džet seta.

Povezana vest:  Serijal „Služba za spasavanje aligatora“ na Animal Planet kanalu

Prema insajderskim informacijema, saznajemo da će vip parovi morati da ispunjavaju zadatke gazde kuće koja im je ostavljena na čuvanje, da vrinu o skupocenom nameštaju, ali i da se baškare u djakuziju, dok kroz staklo gledaju kako napolju pada sneg.

– Kamere će pratiti svaki njihov korak, osim u tuš kabinama i toaletima – saznajemo. – Imaće spremačice, neće sami spremati hranu. Potpuni luksuz. A, gledaoci će svojim glasovima da odluče ko ostaje, a ko se vraća u surovu relanost bez ovog glamura kakav će biti na ekranima.

Zadatke za učesnike, koji će podrazumevati razne zanimljive stvari, direktno iz Pariza zadaće Milan Lane Gutović, vlasnik vile i njegova supruga Vanja Kostić, koji su tamo na bračnom putovanju. Zadaci će biti više nego intersantni, na prvi pogeld činiće se nemogući, ali, videćemo šta je sve u stanju džet set da uradi da bi osvojio vrdnu nagradu.

Povezana vest:  KILDŽOJS – nova serija na SciFi kanalu

Budžet za nagrade je pola miliona evra, nedeljni honorari su laskavi, jer se nije štedelo.

Najviše zabave, naravno, očekuje se od Pedje d Boja I Džimija Barke, jer je poznato u muzičkim krugovimakako su oni izuzetnio duhoviti, uvek veseli i spremni za šalu. Pa, da vidimo ko će više da se svidi publici.