Roman Moja mračna Vanesa oduševio je čitaoce širom sveta! Prevedena na više od trideset jezika, ova knjiga odmah je postala omiljena ljubiteljima interesantnih i škakljivih tema. Moja mračna Vanesa za kratko vreme postala je hit u svetu i jedan od omiljenih bestselera.

Suočena sa prvim teškoćama u životu, ali ambiciozna i željna da što pre odraste, Vanesa Vaj pohađa drugu godinu prestižne srednje škole kada ulazi u začaranu aferu sa Džejkobom Strejnom, magnetski privlačnim profesorom književnosti.

Povezana vest:  Novi roman Svetislava Basare "Andrićeva lestvica užasa" u prodaji od 3. oktobra

Skoro dvadeset godina kasnije, sa talasom optužnica protiv moćnih muškaraca, stari gresi dolaze na naplatu. Nekadašnja studentkinja optužila je Strejna za seksualno zlostavljanje i očekuje od Vanese da učini isto. Vanesa je užasnuta, jer je njena veza sa Strejnom bila ljubav. U to je sigurna. Ipak, crv sumnje nagriza joj sećanja i ona počinje da preispituje uspomene, da razmišlja o svemu što se dogodilo, da ponovo definiše ljubavnu priču koja se zapravo nikada i nije završila i koja je obeležila njeno postojanje, njen život. Da li je zaista bila žrtva, i to samo jedna od mnogih? Pred njom je nemoguć izbor: da li da ostane nema, čvrsta u uverenju da je svojevoljno ušla u tu mladalačku vezu, ili da drugačijim očima sagleda sebe i svoju prošlost?

Povezana vest:  Udvostručen budžet za bečke opštinske muzeje

Ali kako da se odrekne svoje prve ljubavi, čoveka koji ju je promenio iz korena i bio uvek prisutan u njenom životu? Da li je moguće da zapravo uopšte ne poznaje muškarca kojeg je toliko volela kao devojka i koji se kleo da obožava samo nju?

„Bolna zbunjenost i najdublje izopačenosti moći: roman koji definiše jednu epohu.“ – People

Moja mračna Vanesa je roman koji će vas ostaviti bez daha, a vaš može biti već danas, kupovinom putem sajta www.vulkani.rs ili u omiljenoj Vulkan knjižari.

Povezana vest:  OPERA TRUBADUR U BIOSKOPU FONTANA 13. DECEMBRA!