Uopšte me ne čudi ponašanje Ivice Tončeva i njegovo „vršljanje“ po fudbalskim stadionima u Srbiji, izjavio je nekadašnji reprezentativac Nikola Lazetić.

Tončev je nedavno na meču protiv Javora u Ivanjici brutalno vređao sudiju Srđana Jovanovića, FS S i predsednika Slavišu Kokezu, kao i delegata Zorana Trajanovskog.

Lazetić je u razgovoru za „Srpski telegraf“ otkrio da je, dok je bio sportski direktor Vojvodine, ikmao neprijatno iskustvo u Nišu.

Povezana vest:  Nova hapšenja u hrvatskom fudbalu

„Na to što je uradio Tončev ne znam šta da kažem. Ja sam, kao sportski direktor Vojvodine, sa članovima uprave doživeo veliku neprijatnost u Nišu u šestom kolu Superlige prošle godine. Dočekali su nas vrlo neprijateljski, zabranili su nam da uđemo u ložu, vređali nas svih 90 minuta. Mi smo sa predsednikom kluba odlučili da pređemo na „istok“, kupimo karte i sedimo kao obični navijači da ne bi eskalirao neki sukob, koji je mogao da se dogodi u tom trenutku“, ispričao je Lazetić.

Povezana vest:  NEMAČKA LIGA, Rezultati utakmica 26. kola i tabela

Kako je naveo, oni su trenera Vojvodine Nenada Lalatovića (bivšeg trenera Radničkog, prim. aut) od samog dolaska na teren do kraja utakmice vređali. To je bilo takvo vređanje, ponižavanje i maltretiranje da to u životu nisam video. Jedan sportski radnik ne sme tako da se odnosi prema treneru i upravi protivničke ekipe. Ako je imao neki problem, mogao je da se javi lepo nadležnim institucijama, a ne da tako javno ponižava i vređa nekog, ja to ne podržavam“, istakao je Lazetić.

Povezana vest:  Junajted unajmio privatne avione za igrače

PHOTO: Antonio Ahel/ATA Images