Kompanija LG će premijerno predstaviti kolekciju specijalno dizajniranih kućnih aparata, Furniture Concept Appliances, na ovogodišnjem CES®-u. Posetici će biti u prilici da interaktivno dizajniraju virtuelno domaćinstvo koristeći kućne aparate koji se mogu prilagoditi njihovim željama. Ovi novi proizvodi vodeće svetske kompanije u ovom domenu će izbrisati granice između vrhunskih kućnih aparata i dizajnerskog nameštaja. U kolekciji su InstaView® Door-in-Door® frižider, mikrotalasna, mašina za pranje sudova, pročišćivač vode, WashTover ™ i garderober.

Povezana vest:  LG proširuje SIGNATURE seriju ultra premium proizvoda

Ovi proizvodi se lako integrišu u bilo koje okruženje zahvaljujući raznovrsnim luksuznim materijalima i modernim bojama koje se mogu korigovati i prilagoditi. Kolekcija LG Furniture Concept Appliances nudi više kombinacija materijala i boja, omogućavajući kupcima da prilagode svaki uređaj u skladu sa svojim preferencama i dekorom bilo koje sobe u svom domu.

Vrhunski izgled uređaja se postiže upotrebom različitih završnih obloga, uključujući nerđajući čelik, staklo, metal i FENIKS1, inovativni materijal sa naprednom tehnologijom premaza koji je dizajnirala italijanska kompanija Arpa Industriale. Materijal je neprovidan i ne ostaju dragovi prstiju nakon dodira. FENIKS nudi izvanrednu izdržljivost i vanvremenski, ali izrazito moderan dizajn.

Povezana vest:  Putovanje ponekad oduzme mnogo vremena, ali punjenje telefona ne bi trebalo

Zahvaljujući inovativnom iskustvu koje donosi virtuelni izložbeni salon na CES 2021, posetioci će moći da dizajniraju svoj enterijer iz snova i popune ga proizvodima iz linije LG Furniture Concept Appliances u bojama i završnim obradama po svom izboru.

„Kolekciju LG Furniture Concept Appliances čine višenamenski proizvodi koji pružaju najbolje forme i funkcionalnosti“, rekao je Liu Jae-cheol, predsednik kompanije LG Electronics Home Appliance & Air Solution. „Moderno spajanje nameštaja i kućnih aparata visokih performansi, razvili smo ovu kolekciju kako bismo omogućili jedinstven, prostorno integrisan dom.“

Povezana vest:  Canon predstavlja legendarni objektiv za novu generaciju – RF 85mm F1.2L USM – koji pruža najvišu Canonovu rezoluciju do sada

Posetite virtuelni štand kompanije LG na ovogodišnjem CES-u koji počinje 11. januara da iskusite LG Furniture Concept Appliances u virtuelnom domaćinstvu.