Zbog ogromnog interesovanja čitalaca, Vulkan izdavaštvo je odlučilo da akciju 4 knjige za 999 dinara upotpuni novim naslovima! Na akciji se nalaze neki od najčitanijih romana u prethodnom periodu, dela nagrađivanih autora i knjige koje su fascinirale čitaoce!

Samo na sajtu www.vulkani.rs do 18. marta možete kupiti 4 fantastične knjige po ceni od 999 dinara! Na spisku romana koji su na akciji od danas se nalazi još 30 naslova! Kompletan spisak knjiga koje su obuhvaćene akcijom možete pogledati putem linka. Kako bi kupovina bila uzbudljivija, lakša i bezbednija, za svaku porudžbinu u toku akcije dostava na teritoriji Republike Srbije je besplatna!

Budite brzi, obezbedite naslove uz koje ćete provesti slobodno vreme. Napravite idealan izbor, a mi imamo preporuku za vas.

Bestseler broj 1 Tajni život pisaca Gijoma Musoa, najčitanijeg francuskog pisca u protekloj deceniji, sada može biti vaš, i to u tvrdom povezu! Pravi ljubitelji trilera i romana sa uzbudljivim i neverovatnim obrtima oduševljeni su knjigom. Nakon što je napisao tri kultna romana, Natan Fols 1999. objavljuje da se više neće baviti pisanjem i povlači se na prelepo i divlje mediteransko ostrvo Bomon. Fols nije dao intervju čak dvadeset godina, ali njegovi romani ne prestaju da privlače pažnju čitalaca. Matilda Mone, mlada švajcarska novinarka, dolazi na ostrvo s namerom da otkrije Folsovu tajnu. Fascinantna književna slagalica koja dobija neverovatan obrt u trenutku kada pisac sklopi i njen poslednji delić.

Povezana vest:  Koncert orkestra Narodnog pozorišta "Bez pevanja,molim"

Njujork tajms je za knjigu Nebo u kavezu napisao da je to „roman koji krši sva pravila“. Ovo je priča o moralnim dilemama ljudi koji se nađu u teškim situacijama. Radnja se odigrava u Beču na početku Drugog svetskog rata. Johan je jedan sasvim običan, stidljiv dečak, iznenada očaran Firerom. Njegovi roditelji, međutim, ne dele ista politička uverenja i, bez njegovog znanja, na tavanu kuće kriju Elzu, mladu Jevrejku. Zatvorena u tom malom prostoru, ona sanja otvorenih očiju, jer kroz prozor može da vidi samo delić neba. Roman je ekranizovan, a film Jojo Rabbit, sa Skarlet Džohanson u glavnoj ulozi, osvojio je Oskara za najbolje adaptiran scenario.

Povezana vest:  „Dundo Maroje“ i „Čekaonica“ u nedelju na Sterijinom pozorju

Italijanski pisac Mateo Strukul napisao je fantastičan istorijski roman Dinastija Mediči: U ime vladara. Radnja je smeštena u Firencu 1469. godine. Lorenco je pobedio na turniru organizovanom u čast njegovoj nevesti, Klariče Orsini, koja tek što je došla u Firencu da bi se udala za čoveka koji će postati Veličanstveni. Ovaj brak ne predstavlja lak korak za Lorenca: njegovo srce, u to on nimalo ne sumnja, pripada i uvek će pripadati Lukreciji Donati. Kada nakon očeve smrti bude pozvan da upravlja gradom, biće primoran da prihvati žrtve i kompromise koje sa sobom nosi politika. Rastrzan između ljubavi i moći, Lorenco će potceniti beskrupulozne neprijatelje koji kuju zavere protiv njega i njegove porodice.

Povezana vest:  Prvi put na srpskom - "Memoari kralja Milana" u prodaji od 10. avgusta

* Akcija traje do 18. marta i odnosi se na odabrane naslove Vulkan izdavaštva.
** Za vreme trajanja akcije dostava na teritoriji Republike Srbije je besplatna.
*** Ukoliko naručite samo jednu knjigu sa spiska, platićete je po redovnoj ceni. Tokom trajanja akcije, do 18. marta, potrebno je da poručite četiri naslova sa spiska kako biste ostvarili pravo na kupovinu po ceni od 999 dinara. Tokom trajanja akcije ne važe dodatni popusti.