jelenajankovic_20_01FED KUP 2011

Jelena Janković: Nisam u formi

 

Teniserka Srbije Jelena Janković izjavila je danas da nije u mogućnosti da igra u mečevima Fed kupa sa Kanadom, jer joj trenutna forma nije na zadovoljavajućem nivou. Kako se navodi na zvaničnom sajtu Jankovićeve, ovu odluku je donela „teškog srca“, jer smatra da je velika čast i obaveza svakog sportiste da igra za reprezentaciju svoje zemlje.

Povezana vest:  Čestitke od Đokovića i Petrovića, treći mandat za Milinovića!

-Imala sam operaciju oka koja je došla u nezgodno vreme, kada su pripreme za sledeću sezonu trebalo da budu u najvećem jeku. Nisam imala vremena da dođem do željene forme, što me je dovelo do lošeg rezultata na prvom gren slemu u 2011. godini i velikog razočarenja – rekla je Jankovićeva.

Ona je dodala da u ovom trenutku mora da dovrši pripreme, kako bi mogla da pruži svoj maksimum u sledećem igranju za Fed kup reprezentaciju.

Povezana vest:  Jelena Janković izgubila u prvom kolu

-S druge strane raduje me dolazak mladih igračica u Fed kup tim Srbije prevodenih Bojanom Jovanovski, Aleksandrom Krunić i Tamarom Čurović. Ana Jovanović je iskusna reprezentativka. Nadam se da će one dati svoj doprinos našoj reprezentaciji i uspeti da ostvare pobedu nad Kanadom – rekla je Jankovićeva.

Teniserka Srbije poželela im je sreće i uspeha i istakla da se nada da će im se pridružiti u narednom meču.

Povezana vest:  TSS sarađuje sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima

-Ukoliko mi se forma u narednih nedelju dana poboljsasa ja ću se svakako pridružiti timu Srbije u meču protiv Kanade, ali u svakom slučaju biću svim srcem uz naš tim – rekla je Jankovićeva.