Natali Dizdar je publiku osvojila već prvim singlom koji će uskoro proslaviti svoju dvadesetu godišnjicu, a izuzetnim glasom i posebnom harizmom tokom svoje bogate karijere osvojila je i ceo region. Danas, sa radošću najavljuje još jedan dolazak pred beogradsku publiku 26. novembra u Bitef Art Cafeu.

Biće ovo prvi dolazak Natali i njenog benda u Srbiju nakon 2019. godine, pa se posebno raduje nastupu pred beogradskom publikom za koju je pripremila poseban repertoar koji garantuje fantastičnu atmosferu i odličan provod.

Natali i njen bend izvešće njene hitove “Stranac”, „Zamijenit ću te gorim“, „Grijeh“, „Mjesto za jedno“, „Nećeš me, zar ne“, a koncert u Bitef Art Caffeu biće prilika da okupljenima izvede i svoj novi singl „Kad mislim na to“ i ostale pesme koje je nedavno objavila u sklopu projekta BETI.

Povezana vest:  Ana Ćurčin & The Changes uživo u Domu omladine Beograda

“Izuzetno se radujem dolasku u Beograd i sretna sam da ću konačno uživo videti fanove sa kojima sam u poslednje dve godine mogla komunicirati isključivo virtuelno. Bitef je jedno od meni omiljenih mesta i nadam se da ćemo uz pomoć mog benda i beogradske publike imati veče za pamćenje.“ – rekla je Natali.

Zadarska diva je iskoristila prisilnu pauzu od nastupa tokom lock down-a i vredno je radila na novim pesmama. Objavila je singl “Kad mislim na to”, a u završnoj pripremi je i nekoliko novih singlova koje namerava izdati u obliku EP-a. Takođe, okušala se i u projektu BETI – gde je sa muzičarima iz grupe Mayales objavila pesme “Slobodna” i “Vili”.

Povezana vest:  X FACTOR 2013, Pomirili se Kristina i Željko!

„Pesma „Kad mislim na to“ je prvi singl sa nadolazeceg EP-a na kojem će se naći pet pesama, a koji trenutno završavamo u studiju i čijem izlasku se nadam uskoro. Sve dosta zavisi i od situacije sa koronom, a i nemam neku potrebu da požurujem projekte u kojima se nalazim. Čekamo pravi trenutak” – rekla nam je Natali.

Povezana vest:  Džastin Biber išao na DNK analizu, čekaju se rezultati testa

Sada, nakon brojnih letnjih i jesenjih nastupa, Natali kreće na regionalnu turneju koju započinje u Beogradu, 26. novembra u Bitef Art Cafeu.

OBAVEŠTENJE:

Koncert koji je prvobitno zakazan za četvrtak 18.novembra, zbog povrede člana benda se pomera na petak 26.novembra.

Zbog ovog pomeranja se izvinjavamo svima koji su ulaznicu već kupili. Kupljene ulaznice važe za novi datum, a oni kojima novi datum ne ogovara mogu zatražiti povrat novca.

Foto: Menart promo