Budi Gastronomad – priključi se našoj zvaničnoj VIber zajednici  i preuzmi Viber stikere ovde!

Jedanaesta sezona Gastronomada je uveliko počela. Kuva se, krčka, sprema, miriše… Ove jeseni pored mirisa pečene paprike zamirisala su nova jela na programskoj šemi RTS-a. Katarina Petrović – Kaja promenila se tako što je pustila kosu, a u kuhinji ne prestaje da nas oduševljava novim verzijama starih jela ili nas pričom i receptom preseli na drugi kraj planete. Posetila je Zlatar, Trstenik, Negotin, Zaječar… ali planira i putovanja van granica neiscrpne Srbije. Ove sezone uključujemo i gledaoce u naš Gastronomad tim. Aktiviranjem Viber Gastronomad zajednice i lansiranjem prvih gastro-stikera pravimo armiju gastronoma i ljubitelja dobro pripremljene hrane.

Povezana vest:  Upoznajte Barcaffè Barrel Aged espresso - savršen spoj vrhunske kafe i najboljeg džina

Gladan si? Ova trpeza čeka da ugosti sve tragače za dobrim ukusom!

Ove digitalne nalepnice će se preuzimati besplatno sa Viber stiker marketa za sve korisnike aplikacije, i sigurni smo da će svima ulepšati i olakšati komunikaciju na njihovoj omiljenoj platformi. U našem stiker paketu, svako će  moći da pronađe po nešto za sebe; između ostalog, tu su poziv na klopu, pohvalu za nečiji ručak ili specijalitet, ali i opis kulinarskog doživljaja u nekom restoranu. Izuzetno nam je važna komunikacija sa gledaocima i ljubiteljima dobre hrane, u čemu će naši Viber stikeri predstavljati pravi “začin” za uživanje u njoj, uz našu zajednicu koja se svakodnevno širi i obogaćuje korisnim sadržajem za njene članove,” kaže Katarina Petrović Kaja, autorka najgledanije kulinarske emisije u Srbiji.

Povezana vest:  ZAVRŠEN 34. PERWOLL FASHION WEEK

“Izuzetna saradnja Gastronomada i Vibera našim pratiocima i korisnicima – posle osnivanja prve Viber zajednice o kuvanju na ovim prostorima – sada donosi i prvi paket Gastronomad Viber stikera.  Saradnju smo počeli zbog tebe, koji možeš i na ovaj način da budeš deo najgledanije kulinarske emisije. Gastronomad pratiš već 11 godina i sada počinje prava interakcija sa gledaocima i ljubiteljima hrane. Ovo je prva Viber zajednica o kuvanju ali i prvi Viber stikeri sa ovom tematikom na ovim prostorima – i srećni smo što će Gastronomad deliti ove super stikere još mnogo više toga sa vama u budučnosti – na čelu sa našom Katarinom Petrović – Kajom.

Povezana vest:  Zašto je Brazil zemlja specijalitetnih zrna kafe?

Pozivamo te da postaneš član zvanične Gastronomad Viber zajednice, ali i da od 7. oktobra 2021. godine besplatno preuzmeš naše Viber stikereOve digitalne nalepnice će ti ulepšati život i komunikaciju na Viberu – jer ćeš putem njih moći da nekog pozoveš na klopu, pohvališ nečiji specijalitet, opišeš svoje uživanje u restoranu ili razmeniš šalu sa prijateljima na Viberu.

Pozdrav za sve Gastronomade, jer mi znamo kako da uživamo u savršenoj hrani!

Preuzmite besplatno vaše Gastronomad Viber stikere sa sledećeg linka: Gastronomad stikeri

Postanite član zvanične Gastronomad Viber zajednice klikom na ovaj link: Gastronomad zajednica