Nakon neverovatnog uspeha originalnog izdanja „Donda“, Kanye West danas predstavlja deluxe verziju albuma. „Donda (Deluxe)“ donosi izmenjeni redosled postojećih pesama i pet potpuno novih – „Up From The Ashes“, „Remote Control Pt. 2“, „Never Abandon Your Family“, „Keep My Spirit Alive Pt. 2“ i „Life Of The Party“.

Lista saradnika na albumu je dugačka i na njoj se nalaze značajna imena iz sveta muzike, a sada se pridružuje i André 3000 sa kojim je Kanye radio na numeri „Life Of The Party“. Pesma „Never Abandon Your Family“ je puštena na prvom listening događaju koji se održao 22. jula u Atlanti, ali je nakon toga izostavljena sa narednih događaja i originalnog albuma.

Povezana vest:  Fifti Sent skida tetovaže

„Donda“ je po svom izlasku napravila veliki odjek. Album je zauzeo prvo mesto na Billboard 200 top listi, a Kanye je u tom trenutku oborio streaming rekorde i proglašen je za najslušanijeg muzičara u jednom danu.

U pripremi je i novi dokumentarac o njegovom životu pod nazivom „Jeen – Yuhs“ čija se premijera očekuje 2022. godine na Netflix platformi.

Povezana vest:  Prijatelji zabrinuti za Selenu, tvrde da joj je Justin isprao mozak

Donda (Deluxe)“ tracklist

 

Donda Chant
Hurricane
Moon
Life of the Party
Off The Grid
Jail
Praise God
Come to Life
Believe What I Say
No Child Left Behind
Up From The Ashes
Remote Control pt 2
God Breathed
Lord I Need You
24
Junya
Never Abandon Your Family
Donda
Keep My Spirit Alive
Jesus Lord pt 2
Heaven and Hell
Remote Control
Tell The Vision
Jonah
Pure Souls
Ok Ok
New Again
Jesus Lord
Ok Ok pt 2
Junya pt 2
Jail pt 2
Keep My Spirit Alive pt 2

Povezana vest:  Objavljen prvi album iskusnog benda STEREO TIP

 

Izdanje „Donda (Deluxe)“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/KanyeWestDondaDeluxe