MojOFF filmska platforma u saradnji sa filmskim festivalom Uhvati Film obeležava prvu godinu onlajn prikazivanja filmskog programa u sklopu Uhvati Film Karavana. Publiku u periodu od 3. do 10. decembra očekuje čak 15 najboljih kratkometražnih ostvarenja, a celokupan program je besplatan i može se pogledati u bilo kom trenutku tokom trajanja festivala!

Ovogodišnje izdanje jedinog regionalnog festivala na temu invalidnosti nosi slogan Festival nas spaja, sa ciljem da ukaže na zajedničke emocije, vrednosti i promene perspektiva koje Festival već skoro dve decenije izaziva kod publike i javnosti.
Povezana vest:  Mel Gibson možda u nastavku Mamurluka u Vegasu
Publiku očekuju neobične priče o običnim ljudima i obične priče o neobičnim ljudima. Priče o hrabrosti i slabosti, o tome šta čovek jeste i šta može da bude. O tome da se ne stidimo da iskažemo svoje emocije. O pravu za ravnopravne mogućnosti i snazi da menjamo svet. O tome da jesmo različiti, ali da nas sve spaja ista nit – nit nade, ljubavi, poštovanja i tolerancije – nit Uhvati film festivala.
Svi filmovi imaju prevod na srpski jezik, a od ove godine – premijerno i deo filmskog programa biće sinhronizovan za slepe poput ostvarenja „Iznutra„, „Vučje mleko„, „Orkestar Los Bengalas„, „G’đica Ronaldo“ i „Kao vožnja bajsom„. Publiku očekuje još novih naslova: „Dženina vizija„, „Invalidska kolica„, „Drugi put„, „Netolerancija„, „Razumno prilagođavanje„, „U tami„, „Verovatnost„, „Grleći zvezde„, ali i dva filma iz 2016. i 2017. godine „Hartom“ i „Vojtek„.
Povezana vest:  Filmovi distributerske kuće Tuck na 40. FEST-u!
19. Uhvati Film Karavan dostupan je svim registrovanim korisnicima MojOFF platforme bez potrebe za pretplatom! Filmovi će biti dostupni od 3. do 10. decembra 2021. godine. Sve informacije o programu nalaze se na zvaničnom sajtu mojoff.net, kao i na oficijalnoj Fejsbuk stranici platforme MojOnlineBioskop. MojOFF plaformu moguće je pratiti i na Instagram nalogu @moj_off.