Prvi ovogodišnji PORODIČNI VIKEND biće održan u subotu i nedelju 08. i 09. januara u Kombank Dvorani. Mališani će imati prilike da sa  roditeljima ili drugarima uživaju u najnovijim animiranim ostvarenjima, a članovi Porodičnog kluba u nižoj ceni karte i besplatnim: kokicama, Malom zabavniku i slatkom poklonu.

Nova filmska ZVEZDA dugoočekivani KLIFORD: VELIKI CRVENI PASNASTAVAK KOMEDIJE IZ 2017. „SING 2″, avantura  ENKANTO MAGIČNI SVET, Marvelov SPAJDERMEN: PUT BEZ POVRATKA ČAROLIJA MESECA povešće mališane na uzbudljivu turneju kroz svet mašte i dogodovština.

O FILMU KLIFORD VELIKI CRVENI PAS

Povezana vest:  Počelo snimanje novog vesterna Kventina Tarantina

Kada srednjoškolka Emili Elizabet sretne magičnog spasioca životinja koji joj poklanja malu crvenu kucu, ona nije očekivala da će se probuditi i pronaći ogromnog psa od tri i po metra u svom malom stanu u Njujorku. Dok je njena samohrana mama poslovno odsutna, Emili i njen zabavni, ali impulsivni ujak Kejsi kreću u uzbudljivu avanturu u kojoj će naši junaci da gricnu Veliku jabuku. Na osnovu voljenog lika iz omiljenih knjiga, Kliford će naučiti svet kako se voli veliko!

KARTE SU U PRODAJI NA BLAGAJNI KOMBANK DVORANE 

Povezana vest:  Rastali se Rejčel Vajs i Daren Aronofski

REZERVACIJA PREKO
Kombank Dvorana – Repertoar