Oaza mira božanstvenog enterijera smeštena na Vračaru – VTMN Natural Beauty Concept savršeno je mesto za negu i opuštanje. Od sada, u ovom salonu možete iskusiti System Professional tretman sa Lipidcode kompleksom koji personalizovanom negom sa 174 miliona mogućih kombinacija za kosu punu energije, čini dlaku jačom, otpornijom i sjajnijom. 

 Povodom dolaska ovog luksuznog tretmana na naše tržište, u četvrtak 24. februara organizovan je jedinstven događaj na kom su klijenti VTMN Natural Beauty Concept-a imali priliku da isprobaju System Professional tretman sa Lipicode kompleksom.  

Povezana vest:  Novogodišnja noć na Trgu slobode u Novom Sadu uz orkestarsko izvođenje zabavne i filmske muzike

Kosa svakog pojedinca ima LipidCode™ profil koji je jedinstven kao otisak prsta. Koristeći novi dijagnostički sistem lipidcode mapiranje za detaljnu analizu kose u VTMN Natural Beauty Concept salonu saznaćete informacije o strukturi vaše dlake zahvaljujući kojima se definiše potrebna nega. Kako su lipidi ključ za „energiju kose“, System Professional tretman sa lipidcode kompleksom pružiće vašoj kosi potrebnu negu i dubinski je nahraniti. 

Povezana vest:  Ružičasti oktobar: Roze Foreo podržava hrabre žene širom sveta

„Dok keratin predstavlja glavni gradivni blok kose, nova istraživanja pokazuju da se lipidi ponašaju kao određena vrsta cementa za povezivanje keratinskih “cigli”. Održavanje nivoa keratina i lipida u kosi je ključ za određivanje da li je kosa glatka ili zamršena, sjajna ili bez sjaja, beživotna ili puna energije”, komentariše dr Ramon Grimalt, profesor na predmetu Dermatologija na Univerzitetu u Barseloni. 

Pružite kosi personalizovanu negu koju zaslužuje. Više informacija možete pogledati na www.systemprofessional.com  ili na Instagram stranicima @systemprofessionalsrbija i @vtmn.beauty. 

Povezana vest:  Deseti festival za decu Pozorište Zvezdarište

VTMN Natural Beauty Concept čini tim stručnjaka koji će vodeći računa o vašim potrebama i željama, najkvalitetnijim preparatima i svojim znanjem osigurati maksimalan učinak. Uz holistički pristup za svaku mušteriju, VTMN Natural Beauty Concept pruža širok spektar usluga među kojima se izdvajaju vrhunski tretmani lica i tela, jedinstvena RainDrop masaža, Lux rituali Detox Prestige i 24 karata, kao i prvoklasni manikir i pedikir. 

Foto: Srđan Bosnić