Nove knjige u Vulkančiću za radoznale predškolce i ljubopitljive osnovce, male naučnike, neustrašive tragače i pronalazače! Na sajtu vulkancic.rs pronađite knjige pune zanimljivih pitanja i interesantnih odgovora, zabavnih kvizova i nezaboravnih avantura.

Uz nove edukativne karte Učim i igram se: Ljudsko telo deca će na jednostavan i neobičan način naučiti zanimljive činjenice o ljudskom telu. Pritom će vežbati kreativno i logičko mišljenje, finu motoriku, pamćenje i sposobnost zaključivanja. Pedeset kartica sa zanimljivim pitanjima pretvoriće učenje u pravu zabavu!

Povezana vest:  "Klasika molim - cele godine otmeno!" - serija koncerata klasične muzike u Kulturnom centru Inđija

Superzabavni naučni kviz pomoći će najmlađim čitaocima da testiraju svoje znanje iz različitih oblasti. Kvizovi, zanimljivosti, reči koje treba pronaći, izumi koje treba ponovo otkriti, naučnici koje treba upoznati – jednom rečju, pravi izazov za pametne glave. Knjiga puna ilustracija i zabavnih kratkih tekstova sa više od 200 pitanja o svetu nauke savršena je za razmrdavanje moždanih vijuga.

Povezana vest:  CLIO MARATON u četvrtak, 16. maja u Domu kulture „Studentski grad"

Edukativna knjiga Zastanite i upoznajte čudesni svet prirode kroz 50 neverovatnih priča idealna je za mališane koji vole da istražuju prirodu. Kako mama patka uči pačiće da plivaju? Kako se punoglavac pretvara u žabu? Kako ostriga stvara biser? Pedeset raznolikih priča o čudesnom svetu prirode prate ilustracije uz koje će deca uživati.

Avanture iz Medine šume je knjiga koja će bez sumnje izmamiti osmeh na licu svakog deteta. Čarobne ilustracije i predivno rimovane pesme povešće male istraživače u nezaboravnu avanturu i upoznati ih sa mnoštvom novih drugara i živopisnih mesta. Dok otkrivaju šta se sve nalazi u Medinoj šumi, na lak i zabavan način istražiće svet životinja i biljaka.

Povezana vest:  Umro Umberto Eko

Knjige možete potražiti na sajtu vulkancic.rs ili u najbližoj knjižari Vulkan.