fest_2011

Filmovi FEST-a u renoviranoj dvorani Doma omladine

 

 

Filmovi FEST-a ove godine biće prikazivani i u sali Doma omladine koja je proteklih godina bila zatvorena zbog adaptacije, a prodaja karata za program u toj dvorani počeće sutra, saopšteno je danas iz Direkcije FEST-a.

Filmovi će biti prikazivani u renoviranoj sali koja poseduje najmoderniju projekcionu opremu, s vrhunskim kvalitetom slike i zvuka, ističe se u saopštenju.0

Povezana vest:  Alek Boldvin izbačen iz aviona zbog igranja telefonom

U Domu omladine prikazivaće se filmovi „Nasilje“ Takešija Kitana, „Izvan zakona“ Rašida Buhareva, „Živ zakopan“ Rodriga Kortesa, „Tri“ Toma Tikvera, „U boljem svetu“ Suzane Bir, „Irska ruta“ Kena Louča, „Još jedna godina“ Majka Lija“, „Zajedno“ Mladena Matičevića i drugi.

Ovogodišnji FEST predstaviće pod sloganom „U kom si filmu?“ oko 70 ostvarenja iz celog sveta, u šest programskih celina, na osnovu izbora novog selektora Ivana Karla i novog umetničkog direktora Božidara Anđelića.

Povezana vest:  Glumica Ksenija Marinković otvorila 28. Festival autorskog filma

Projekcije će se, pored Doma omladine, održavati u dvoranama Sava centra, Kulturnog centra Beograda i u Muzeju Jugoslovenske kinoteke u Beogradu.