Nakon veoma uspešnog izdanja „Red (Taylor’s Version)“, Taylor Swift predstavlja novu muzičku poslasticu! U pitanju je singl „Caroline“ koji će se naći u sklopu soundtrack izdanja predstojećeg filmskog ostvarenja Where The Crawdads Sing. Pesmu su producirali Swift i Aaron Dessner, koji je na numeri svirao bendžo, bas gitaru, mandolinu, klavir i sintisajzer. Uz singl, objavljen je i zvanični lyric video, a premijera filma, koji je adaptacija istoimenog romana iz 2018. godine autorke Delie Owens, očekuje se 15. jula.

Povezana vest:  Zagrebački Pips pripremaju zadihano koncertno izdanje

GLEDAJ VIDEO OVDE

Da pesmu prati mračnija atmosfera moglo se shvatiti iz objave koju je muzičarka podelila na društvenim mrežama pre izlaska izdanja: „Pre otprilike godinu i po dana napisala sam pesmu koja nosi priču o devojci koja je uvek živela spolja, gledajući unutra. Slikovito i doslovno. Suprotstavljenost samoće i nezavisnosti. Njena znatiželja i strah su se zapetljali. Njena uporna nežnost i svet koji ju je izdao.“

Stil numere priliči eri u kojoj je smešten sam film, muzika je snimljena korišćenjem isključivo instrumenata koji su bili dostupni pre 1953. godine, a kako bi bila još prikladnija svom okruženju, „Caroline“ je snimljena iz jednog tejka, bez popravki ili dodatnog snimanja.

Povezana vest:  DUPLA MTV PREMIJERA: NEVERNE BEBE „ZAR SE GODINE NE BROJE" I NEISHA „ZVEZDNI PRAH"

Iako još uvek nije zvanično najavila nastavak „Taylor’s Version“ serijala, Taylor je do sada, pored album „Fearless (Taylor’s Version)“ i „Red (Taylor’s Version)“, objavila i dve numere sa „1989“ izdanja u novim verzijama – „This Love (Taylor’s Version)“ i „Wildest Dreams (Taylor’s Version)“. Publika je prvu mogla da čuje u trejleru serije „The Summer I Turned Pretty“, a drugu u najavi za dečiji film „Spirit Untamed“.

Povezana vest:  Britni Spirs se tajno verila

Izdanje „Carolina (From The Motion Picture „Where The Crawdads Sing“)“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/TaylorSwiftCarolina

Foto: Universal Music Serbia